LANGET UT: Den uærlige karrieren tok slutt da popkarrieren tok av... Foto: All Over Press
LANGET UT: Den uærlige karrieren tok slutt da popkarrieren tok av... Foto: All Over PressVis mer

Fergie solgte dop

Popstjernen Fergie (32) fra "The Black Eyed Peas" har en dyster fortid...med pistol og narkotika.

SEHER.NO: Før karrieren tok av for Black Eyed Peas-vokalisten, og hun hadde råd til å spandere på seg en livvakt eller to, livnærte popyndlingen seg på å selge dop. Og noe av varene gikk til egen munn, har hun innrømmet til Contact Music.com.

Fergies tidligere karriere nådde nok bunnen da hun ble truet på livet med en revolver mens hun forsøkte å tjene noen uærlige dollar!

- Jeg var midt i en dophandel da jeg ble ranet med en pistol. Men jeg var ikke livredd, jeg var sint. Jeg husker at jeg sa til raneren, "Vet du hva? Jeg er på din side- jeg har ingen penger jeg heller. Vi er på samme lag!", har hun fortalt det engelske magasinet Cosmopolitan nylig.

Etter at hun innså at den tøffe reaksjonen kunne ha kostet henne livet, har hun klatret seg godt oppover karrierestigen.

Med sin ankomst i hip hop gruppen Black Eyed Peas for tre år siden, har hun maktet å gjøre helomvending for platesalget deres. Fergie (32) har også tjent millioner på egen hånd, takket være suksess-singler som "London Bridge".

Dermed skulle det neppe være behov for å selge mer narkotika...

LES OGSÅ: Fergie blir forfulgt!