BRYLLUP: Fergie og Josh giftet seg på the Church Estates Vineyards i Malibu lørdag. Her ser man teltene der vielsen og festen foregikk.  Foto: All Over Press
BRYLLUP: Fergie og Josh giftet seg på the Church Estates Vineyards i Malibu lørdag. Her ser man teltene der vielsen og festen foregikk. Foto: All Over PressVis mer

Fergie fikk sin Josh

- Det var som et eventyrbryllup...

SEHER.NO: Lørdag kunne endelig Black Eyed Peas-stjerne Fergie (33) og "Las Vegas"-helt Josh Duhamel (36) omtale hverandre som mann og kone.

I det som beskrives som det reneste eventyrbryllup ga superparet hverandre sitt ja under magnolia-trær omringet av tusenvis av hvite roser, skriver People.

Popstjernen, som var iført en lekker hvit Dolce & Gabbana brudekjole og et slør dekket av diamanter, og skuespilleren giftet seg på the Church Estates Vineyards i Malibu.

Fergie skal i tillegg ha båret en bukett hvite blomster dekket med krystaller, mens paret ga hverandre spesiallagde H. Stern gifteringer inngravert med personlige hilsener.

Ti brudepiker iført sorte kjoler skal også ha fulgt paret ned kirkegulvet.

Etter seremonien var det duket for en storslagen fest i flere telt som var dekorert etter skogstema, med takene dekket av lys. Blant gjestene var superstjerner som de nybakte foreldrene Rebecca Romijn og Jerry O´Connell, Mario Lopez, Stacy Keibler, Kid Rock, Slash, Kate Hudson og Joshs "Las Vegas"-kolleger Molly Simms, James Caan og Vanessa Marcil.

Duhamels familie skal også ha blitt fløyet inn fra deres hjem i North Dakota.

- Familien hans er så spent. De virkelig elsker Fergie og er så glade over å kunne ønske henne velkommen til familien, forteller en kilde.

Popstjernen har trent beinhardt de siste ukene, for å komme i form til bryllupet etter at hun måtte legge på seg flere kilo til innspillingen av filmen "Nine".

- Hun så fantastisk ut, sier kilden videre.

Iføgle Us Magazine startet bryllupsfesten allerede onsdag denne uken, da paret hadde et felles utdrikningslag.  

Fergie og Josh har datet siden 2004, da Duhamel innrømmet i et intervju med In Style at han var litt småbetatt av popstjernen.

- Jeg hadde lest i et blad at han hadde hatt en frekk drøm om meg. Alle vennene mine visste hvem han var fordi han hadde vært en såpeopera-stjerne, så de sa "du må date ham. Gjør det for gruppa, "take one for the team", sa Fergie i intervju med Playboy i fjor.

Etter en stund bestemte hun seg for å gjøre nettopp det.

- Vi møttes og jeg sa "jeg hørte du hadde en drøm om meg", så spurte jeg "var den bra?". Han svarte "ja", deretter var det gjort, sa hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  - Har lagt på seg seks kilo, på puppene!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.