Alexandra Joner:

- Ferdig med rike, gamle menn

Klar for et nytt kapittel.

ÆRLIG: Alexandra joner er brutalt ærlig etter bruddet med eksen. Foto: Espen Solli / TV 2
ÆRLIG: Alexandra joner er brutalt ærlig etter bruddet med eksen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt på tampen av mars kom nyheten om at artist og influenser Alexandra Joner (33) og investor Runar Vatne (49) hadde valgt å gå fra hverandre, etter ti år som kjærester.

Joner delte selv nyheten på Instagram.

«Runar og jeg har gått fra hverandre og er ikke lenger et par. Det ble slutt for over en måned siden. Dette er en svært privat sak for oss og vi ønsker ikke å uttale oss noe videre om dette», skrev hun den gang.

UNNLOT SANNHETEN: Alexandra Joner blir nødt til å holde følelsene i sjakk etter å ha gått gjennom et samlivsbrudd samtidig som den nye jobben hennes i P5 skulle begynne. Video: Rød Løper / TV 2 Play. Vis mer

- Ingen tør å komme bort

I høstens sesong av «Bloggerne» har Joner lettet mye på hjertet rundt bruddet, og det har tydelig vært tøft for henne. Men i tirsdagens episode kunne hun derimot dele at hun var klar for å date igjen, og med den nyheten kom det en brutalt ærlig kommentar.

- Jeg er ferdig med rike menn. Rike, gamle menn er ikke min «vibe» lenger, sier hun.

Joner legger til at hun har vært mye ute på byen etter bruddet, men så langt har hun ikke vært fornøyd med flørtingen til gutta.

- Jeg synes menn er veldig dårlig til å flørte. Ingen tør å komme bort. Jeg nekter å gå bort. Jeg vil være hun fine i baren, sier Joner bestemt.

TÅREVÅTT: Alexandra Joner deler åpent om tiden rett etter bruddet med eksmannen Runar Vatne. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

- Kan gjøre hva faen jeg vil

I samme episode får vi et innblikk i flytteprosessen til Joner. Når hun flytter ut av ekskjærestens villa på Frogner, og inn i hennes nye leilighet på St. Hanshaugen i Oslo.

Vi får dermed bli med 33-åringen på interiørshopping, der øynene hennes raskt setter seg på en plastsjiraff på over to og en halv meter med en lysekrone hengene ut av munnen - til summen av 53.000 kroner.

- Sjiraffen blir et symbol på at jeg kan gjøre hva faen jeg vil. Jeg føler det er et symbol på en ny start, sier den «Skal vi danse» - aktuelle bloggeren.

LES OGSÅ: Prins William og prinsesse Kate: - Døren er lukket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer