- Ferdig med Melodi Grand Prix

Elisabeth Andreassen er ferdig med sangkonkurransen for godt, etter at hun ble jumbo i Sverige.

SKUFFENDE EXIT: - Jeg feirer mitt 30-årsjubileum som artist med å ryke ut, så jeg tror ikke det, sier Elisabeth Andreassen til Aftonbladet på spørsmål om hun vil delta på nytt.  Foto: SCANPIX
SKUFFENDE EXIT: - Jeg feirer mitt 30-årsjubileum som artist med å ryke ut, så jeg tror ikke det, sier Elisabeth Andreassen til Aftonbladet på spørsmål om hun vil delta på nytt. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Lørdag havnet Elisabeth Andreassen (52) på sisteplass i delfinalen i Göteborg av den svenske Melodi Grand Prix. Til Aftonbladet sier «La det swinge»-vinneren fra 1985 at hun nå er ferdig med i Melodifestivalen, som konkurransen heter på svensk.

- Nei, jeg feirer mitt 30-årsjubileum som artist med å ryke ut, så jeg tror ikke det, sier Elisabeth Andreassen til Aftonbladet på spørsmål om hun vil delta på nytt.


Hun innrømmer samtidig at det hadde vært vanskelig for henne, om hun hadde gått videre.

- Jeg hadde fått problemer om jeg hadde kommet til sistesjansen eller finalen. Jeg har så mye å gjøre, jeg spiller inn en plate og skal flytte, sier Bettan til den svenske avisen.

Om dette også gjelder for den norske konkurransen sier hun ikke noe om. Men tidligere har hun uttalt til Seher.no at det vil kreve noe veldig spesielt før hun stiller opp på nytt. 

- Får vi noensinne se deg på den norske MGP-scenen igjen tror du?

- Nei, jeg vet ikke helt det. Nå feirer jeg 30 år med en fin låt. Da skal jeg i hvert fall ha en så bra låt at jeg ikke engang vet om den finnes, sa Elisabeth Andreassen til Seher.no i slutten av januar.

Andreassen måtte finne seg i slakt fra den samme avisen før lørdagens delfinale.

- Nå kommer en sang med «Bettan» som jeg har døpt til «Nu somnar publiken» i dagens avis. Jeg tar en høneblund nå. Dere hører fra meg om tre minutter, skrev Markus Larsson under Aftonbladets livedekning av arrangementet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå har jeg virkelig vondt i hodet