Ferdig med kongefamilien

Pia Haraldsen har lagt det kongelige jetsettlivet på hylla og er klar for mammarollen.

VIL HA BARN: Pia er singel, men ønsker seg egen familie. Hun er sint på kongefamilien... Foto: Morten Krogh, Se og Hør
VIL HA BARN: Pia er singel, men ønsker seg egen familie. Hun er sint på kongefamilien... Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ansvarlig familieforsørger!


Pia Haraldsen (24) har tross sin unge alder opplevd både opp- og nedturer i livet. I et intervju med Se og Hør snakker Pia ut om bruddet med kongefamilien og stefarens svik.


- Det verste jeg har opplevd er sviket fra familien. Jeg har ikke ord for hvor sint jeg er, sier Pia.


Pia ble for alvor landskjent da Se og Hør i 2002 avslørte at den norske jenta hadde innledet et forhold til Guillaume, arvestorhertugen i Luxembourg. At hun het Haraldsen til etternavn og var en del av den utvidete kongefamilien gjorde henne straks til en medieyndling. Kjærligheten til Guillaume tok slutt, men ikke forholdet til media. Sammen med Barbro Fagerbakk leder hun nå programmet Frokostquiz på TV2.


Etter at Pias mor Jasmin Haraldsen (53) i fjor ble forlatt av ektemannen Karl Otto Haraldsen (47), er Pia og hennes familie ikke lenger velkomne på Slottet. Da foreldrene skilte lag flyttet Pia hjem til sin mor og to brødre på Snarøya.


- Det er jeg som må forsørge familien. Det er rett og slett uverdig at mamma må gå på sosialen for å få penger til mat. Tenk å bare forlate familien min på denne måten, og ikke engang betale barnebidrag! Det var faktisk min stefar som forlot mamma.


Etter at foreldrene skilte lag har det vært stille fra kongefamilien. Pia, som var gjest i bryllupene til både Märtha og Haakon og i de tre første kongelige barnedåpene, var plutselig ute i kulden. Da prins Sverre Magnus skulle døpes i mars, kom det for første gang ingen invitasjon til verken Pia eller moren. I stedet valge Pia å dra utenlands på ferie.


- Det er jo litt spesielt at det ikke har kommet en telefon eller et brev fra noen. Det er tydelig at jeg er ferdig med kongefamilien. At de har tatt denne beslutningen må jeg bare leve med. Jeg bærer likevel ikke nag til dem, forteller Pia, som har bestemt seg for å beholde Haraldsen-navnet.


Pia er for øyeblikket singel, men legger ikke skjul på at hun er klar for et seriøst forhold og etterhvert også kan tenke seg barn.


- Jeg vil gjerne spille inn en film i løpet av livet. Kanskje jeg kan bli en Bond-jente. Jeg liker damer med sterk karakter, som Angelina Jolie. Jeg er jo litt action-preget egentlig. Det er en side av meg som jeg ikke har fått vist ennå!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer