FAMILIELIV: Halle Berry vil flytte til Canada med kjæresten Gabriel Aubrey. Foto: All Over Press
FAMILIELIV: Halle Berry vil flytte til Canada med kjæresten Gabriel Aubrey. Foto: All Over PressVis mer

Ferdig med Hollywood

Superstjernen planlegger nytt barn.

LOS ANGELES (Seher.no): "Monster's Ball"-stjernen Halle Berry (42) og modellkjæresten Gabriel Aubrey (33) planlegger å si farvel til det hektiske Hollywoodlivet.

Paret, som ble foreldre for første gang i mars i fjor, ønsker nemlig å la datteren Nahla vokse opp i Aubreys hjemland Canada, skriver Globe.

De to har allerede kjøpt et hus i vakre naturomgivelser en time utenfor Montreal i fransktalende Quebec.

- Da Halle fikk se fjellene og innsjøen der oppe, samt den vennlige befolkningen var hun ikke i tvil. Hun sier at det er der hun vil oppdra barna sine, forteller en venn til bladet.

For ja, ifølge Globe er kjæresteparet allerede i gang med å prøve å bli gravide igjen. Ettersom Halle er over 40 år vil de ha et barn til så fort som mulig.

- Mens helsen hennes fremdeles er bra, sier vennen.

Å flytte fra filmbyen bør ikke gjøre det vanskelig for dem økonomisk heller. Aubrey drar nemlig inn 210.000 kroner dagen som Calvin Klein modell, og Berry, som nylig ble kåret til verdens vakreste kvinne, tjener gode penger på å være kosmetikkmerket Revlons fjes utad.

- Halles prioriteringer har forandret seg. Jeg tror ikke hun synes karrieren er like viktig som før lenger. En gang ofret hun alt for filmen, men nå er familien viktigst, avslører vennen til Globe.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Halle avslører sex-triksene