Ferdig i «X Factor»

TV 2 vil satse på eldre og mer folkelige programledere...

SATSER PÅ MUSIKK, KLÆR OG KARRIERE: Charlotte Thorstvedt har ikke fornyet sin «X Factor»-kontrakt med TV 2.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
SATSER PÅ MUSIKK, KLÆR OG KARRIERE: Charlotte Thorstvedt har ikke fornyet sin «X Factor»-kontrakt med TV 2. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Charlotte Thorstvedt (23) har gjort seg bemerket på tv-skjermen de siste årene, ikke minst som programleder for TV 2s store høstsatsing «X Factor».

Nå kan imidlertid ukebladet Se og Hør avsløre at 23-åringen ikke har fornyet kontrakten sin med TV 2, og hun heller ønsker å fokusere på musikken, kolleksjonen hun lager for Bik Bok, samt utdannelse i tiden fremover.

- Jeg har vært på tv de fem siste årene, og nå tar jeg meg en velfortjent pause. Mitt fokus blir nå på designkolleksjonen for Bik Bok, samtidig som jeg fullfører albumet jeg jobber med. Dessuten skal jeg gjøre ferdig bachelorgraden i kultur og kommunikasjon. Det er viktig med utdannelse, sier Charlotte til ukebladet.

TV 2 på sin side ønsker nå å satse på eldre og mer folkelige programlederprofiler rettet mot en helt annen målgruppe. De har også bestemt seg for å bruke to programledere i neste sesong.

Tidligere «Idol»-programleder Solveig Kloppen (38) og musikeren Ivar «Ravi» Johansen (33) skal være blant de aktuelle kandidatene.


- Vi synes det har vært kjempegøy å jobbe med Charlotte, og er strålende fornøyd med den jobben hun gjorde. Vi ønsker henne all hell og lykke til videre i nye prosjekter. Nå tenker vi litt annerledes og går blant annet for to programledere, sier Bjarne Laastad, presseansvarlig i TV 2, til Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er en Johnny Depp-jente