John Brungot:

Ferdig i TV 2

Komiker John Brungot slutter etter ti år.

SLUTTER I TV 2: John Brungot er kjent fra en lang rekke humorprogrammer på norsk tv. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SLUTTER I TV 2: John Brungot er kjent fra en lang rekke humorprogrammer på norsk tv. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, samme dag som TV 2 offentliggjør hvem som er de nominerte til Gullruten, valgte komiker og tv-profil John Brungot (42) å komme med en overraskende kunnngjøring:

Han slutter i TV 2 etter ti år.

- Etter ti supre år er det på tide å spre vingene og legge ut på nye eventyr. Jeg tar med meg alle minnene til den dagen jeg blir dement, skriver Brungot på egen Instagram-profil.

- Jeg kan ikke si så mye annet enn at planen er mer vanntett enn Brexit, sier Brungot til Dagbladet fredag formiddag.

- Vi har hatt kjempefin dialog om ulike prosjekter, og har prøvd å finne ett prosjekt som sammenfaller med hans og våre ønsker. Så lyktes vi ikke med det akkurat nå, men det kan være vi kommer i mål med ett senere, sier sjef for innholdsstrategi i TV 2 Jarle Nakken til VG, som var først ute med å omtale saken.

Komikeren har medvirket i en rekke programmer i kanalen, deriblant «Norske talenter» og «Torsdag kveld fra Nydalen». Han var sist å se på skjermen sammen med Henriette Steensrup (44) i TV 2-programmet «O jul med din glede».

Vis mer

Ble pappa i all hemmelighet

I mars delte han nyheten om at han og kona Marte Hovig har fått sitt tredje barn sammen.

Det gjorde Brungot i et innlegg på Instagram.

Familieforøkelsen kom som en overraskelse, ettersom den er blitt holdt skjult fra offentligheten gjennom hele svangerskapet.

- Sorry Instagram! Jeg glemte å si ifra at vi var gravid, skrev Brungot, og fortsatte:

- Glemte å gi en oppdatering på hvilket trimester vi var i. Hadde helt glemt å fortelle hvilken barnevogn vi skal bruke. Unnlot å ta på meg sponsede klær til første bilde. Glemte å lage podcast og leie inn stylist/frisør til fødsel. Jeg slurva med babyshower til og med. Sorry! Håper du kan tilgi.

TREBARNSFORELDRE: John og Marte giftet seg i 2011. Paret fikk i mars sitt tredje barn sammen. Foto: Andreas Fadum
TREBARNSFORELDRE: John og Marte giftet seg i 2011. Paret fikk i mars sitt tredje barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Det virket med andre ord som at Brungot, som ikke avslørte kjønnet på babyen i Instagram-innlegget, tok stor avstand fra spons-debatten som raste rundt den tiden.

Sammen med babynyheten delte han et bilde av seg selv og den nyfødte, men viste såvidt frem den lille babyen.

Fra tidligere har 42-åringen og kona Marte Hovig, som han giftet seg med i 2011, sønnene Bo (9) og Walter (6) sammen.

LES OGSÅ: Avslører penis-flause: - En prøve på vennskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer