Ferdig i Frustrerte fruer

- Nå ser hun frem til sitt neste prosjekt, forteller stjerneskuespillerens talsperson.

SUKSESSFULL SERIE: "Frustrerte fruer" har holdt det gående i en årrekke, og er fortsatt svært populær verden over. Foto: AP/Scanpix
SUKSESSFULL SERIE: "Frustrerte fruer" har holdt det gående i en årrekke, og er fortsatt svært populær verden over. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nicollette Sheridans (45) karakter Edie Britt forlater Wisteria Lane og "Frustrerte fruer". Det skriver den amerikanske avisen People. - Hun har hatt en fantastisk tid som en del av serien. Men nå ser hun fram til å jobbe med andre prosjekter, sier skuespillerens talsperson. Men til tross for den sjokkerende nyheten: Skuespillerens representant beroliger alle frustrerte fans om at man fortsatt vil få se 45-åringen på TV-skjermen en liten stund til. - Den siste episoden med Nicollette går ikke på lufta før i april. Finaleepisoden sendes i mai, vel og merke i USA. Og fortsatt er det ukjent på hvilken måte Nicollette forsvinner ut av showet. I desember skrev Seher.no at den amerikanske suksess-serien kan komme til å fortsette i to sesonger mer enn det som opprinnelig var planlagt. Serieprodusentene feiret nylig episode 100 av den prisbelønte serien, og serieskaper Marc Cherry annonserte at han ønsker å utvide serien helt til 2013. Opprinnelig hadde Cherry en kontrakt fram til 2011, som inbefattet syv sesonger. Nå ser han for seg totalt ni sesonger med sex, løgner, utroskap og drama i Wisteria Lane. Det er ukjent om kanalen ABC har gitt sitt samtykke til denne planen. Det som i hvert fall er sikkert, er at Nicollette Sheridan altså ikke er én av dem som blir med så lenge dersom planene blir virkelighet. Har du et kjendistips? Tips oss på her eller ring vår tipstelefon 93076767! LES OGSÅ: 44 år og fantastisk!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer