Mads Hansen:

Ferdig i «Farmen»

Mads Hansen er ferdig som programleder for «Farmen».

FERDIG: Mads Hansen er ferdig som programleder for «Farmen». Foto: Espen Solli / TV 2
FERDIG: Mads Hansen er ferdig som programleder for «Farmen». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er tiden som «Farmen»-programleder over for Mads Hansen (38) - og det etter bare to sesonger.

- Jeg skal slutte i «Farmen», avslører Hansen til Se og Hør.

Han forklarer at han måtte slutte som «Farmen»-programleder ettersom han måtte velge mellom det og et nytt prosjekt.

Overfor Se og Hør bekrefter TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, at Hansen ikke fortsetter som programleder for «Farmen».

- Det stemmer at Mads Hansen ikke blir programleder for høstens «Farmen»-sesong. Han skal over i nye og spennende prosjekter for TV 2, som vi gleder oss til å fortelle mer om etter hvert. Mads er en viktig profil for TV 2 også fremover, sier Haldorsen.

KEBABSTIKK: Rød løpers reporter hadde med en liten gave til «Farmen kjendis»-vinneren på finalefesten. Reporter: Thea Hope Vis mer

Hansen tok over stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav (42), som hadde ledet det populære realityprogrammet i en årrekke.

Selv om Hansen bare har rukket å være med på to sesonger, har han allerede blitt en relativt profilert TV 2-programleder.

38-åringen er ikke fremmed for å skape overskrifter, og har i løpet av årets «Farmen kjendis»-sesong kommet med en rekke sterke uttalelser.

Han har blant annet langet ut mot de som ikke følger reglene.

REAGERER: Linn og Øystein fra «Ex on the Beach» er sjokkerte over hva voksne mennesker skriver i kommentarfeltet. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

Det er Tiril Sjåstad Christiansen som er programleder for kjendisvarianten av realityprogrammet, men Hansen engasjerer seg likevel.

Da det nylig ble kjent at det var Isak Dreyer (28) som vant årets «Farmen kjendis», var Hansen rask til å kommentere på hva han synes om det:

- Det er ikke noe mer å si enn at det er en ufortjent vinner. En uverdig vinner. Når man jukser såpass inngående og går så all inn for å jukse som Isak gjorde …, har Hansen uttalt til Se og Hør tidligere.

Videre har han også påpekt at han på grunn av juksingen inne på gården, ikke ser på «Norges tøffeste»-vinner, og nå også vinner av «Farmen kjendis», som spesielt tøff:

- Det heter «Kampen for tilværelsen», man skal klare seg på mindre mat og det man får på gården. Og da er det også påfallende at Isak, som har fått og skapt et rykte som en villmarksfyr og tøff fyr som har vunnet «Norges tøffeste», ikke klarer seks uker på «Farmen» engang med den maten man får. Da er du ikke så veldig tøff da.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Provosert og forfjamset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer