Diana Jenkins:

Ferdig etter én sesong

«Real Housewives»-stjernen vil ikke returnere i neste sesong.

FERDIG: Diana Jenkins skal ikke lenger medvirke i «Real Housewives of Beverly Hills». Foto: Matt Baron/Shutterstock/REX/NTB
FERDIG: Diana Jenkins skal ikke lenger medvirke i «Real Housewives of Beverly Hills». Foto: Matt Baron/Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at Lisa Rinna (59) ikke kommer til å returnere i den neste sesongen av realityserien «Real Housewives of Beverly Hills».

Nå melder People at Diana Jenkins (50) også slutter, etter bare én sesong av programmet.

- Som mange av dere vet, venter Asher (ektemannen, journ.anm.) og jeg vårt andre barn senere i år. Dere vet også at på grunn av mange faktorer anses denne graviditeten som høyrisiko, og legen har anbefalt meg å være sengeliggende. Derfor er jeg ikke i stand til å vie meg fullt ut til å filme neste sesong av Real Housewives of Beverly Hills, sier Jenkins i en uttalelse.

Hun fortsetter:

- Jeg vil gjerne takke Bravo og Evolution for at de lot meg fokusere på graviditeten min, og for deres støtte og forståelse. Jeg lover å fortsette å dele min fertilitetsreise med dere.

50-åringen var ikke typen til å gå stille i dørene, og hun rørte mildt sagt om i gryta. Gjennom fjorårets sesong var hun blant fruene som sto for mye av dramaet.

Det var spesielt gjennom programmets gjenforeningsepisode at det ble dårlig stemning mellom henne og Garcelle Beauvais (56), etter at hun ble anklaget for å ansatt folk til å mobbe sønnen Jax (14) på Instagram. Det skrev blant andre Page Six.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.