Katharina Andresen:

Ferd-arving kutter prisen på luksusleilighet

Ble trukket fra markedet i desember.

SELGER LEILIGHET: Katharina Andresen selger Frogner-leiligheten, nå som hun flytter til England for å studere. Her på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SELGER LEILIGHET: Katharina Andresen selger Frogner-leiligheten, nå som hun flytter til England for å studere. Her på Se og Hørs kjendisgalla i starten av november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av oktober avslørte milliardærarving Katharina Andresen (24) at hun ville flytte fra Norge for å studere i London. I den forbindelse besluttet 24-åringen å legge ut Frogner-leiligheten til salgs.

Til den nette sum av 16,2 millioner kroner - seks millioner kroner mer enn det hun selv betalte et drøyt år tidligere - kunne man friste med to soverom, stue, spisestue, kjøkken og to bad, fordelt over 192 kvadratmeter.

I begynnelsen av desember ble boligannonsen imidlertid trukket fra markedet. Torsdag er den tilbake - med et kutt i prisantydningen på 300 000 kroner. Dermed er prisen nå på 15,9 millioner kroner.

Megler Hans Houeland i Dyve & Partners forklarer bakgrunnen for avgjørelsen.

- Vi har lyttet til markedet som har kommet med sine tilbakemeldinger, og har derfor justert ned prisen, sier han til Børsen.

- Ikke dårlig tid

Houeland forklarer videre at de i første runde opplevde en interesse fra flere potensielle kjøpere, men at dette likevel ikke resulterte i salg. Han har stor tro på at de i denne omgang vil lykkes.

- Etter at vi la ut annonsen i dag, har vi allerede fått tre telefoner innen en time. Eier har ikke dårlig tid, men vi tror det er gode sjanser for at det kommer tilbud på banen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer