Fengselsstraffen blir bare lengre og lengre

Michael Douglas' sønn tapte ankesaken. Slipper ikke ut av fengsel før i 2018.

SKANDALESØNN: Michael Douglas har ikke klart å holde sønnen sin borte fra trøbbel. Cameron blir nå værende i fengsel i nye fem år. Foto: Stella Pictures
SKANDALESØNN: Michael Douglas har ikke klart å holde sønnen sin borte fra trøbbel. Cameron blir nå værende i fengsel i nye fem år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sønnen til den legendariske skuespilleren Michael Douglas (68), er nok en gang i trøbbel.

Cameron Douglas (34) soner for tiden en 10 års fengeselstraff for salg av narkotika, likevel har han nok en gang stukket nesa si bort i problemer. Prøver viser nemelig at det er funnet spor av narkotika i blodet hans, opplyser en kilde i følge avisen The New York Post
 
Sønnen til Oscar.vinneren har hatt noen vanskelige år. I april 2010 ble han dømt til fem års fengsel for oppbevaring av heroin og salg av amfetamin. Nye fire og ett halvt år ble lagt til etter at han innrømmet oppbevaring av narkotika i fengselet. 

Rikmannsønnen skal i følge avisen ha brukket en fot og en finger etter å ha blitt banket opp i fengselet. En kilde forteller til avisen at Douglas nå har begynt å løfte vekter og skaffet seg tatoveringer.

- Han har nylig tatovert inn initialene sine i nakken, og store stjerner på skuldrene hvor hvert av årene han har sittet inne vil bli tatovert inn.

Cameron ble, som tidligere nevnt, i 2010 dømt for å selge narkotika. Dommen var da på fem år. Men i 2011 la dommer Richard Berman til år på domfellelsen fordi Douglas hadde fortsatt med å selge og misbruke narkotika innenfor fengselsmurene.

Camerona anket saken, men til ingen nytte. Retten bestemte denne uken at dommen blir stående.

Michael Douglas sin sønn kan dermed slippe ut av fengselet i 2018, hvis han da klarer å holde seg i skinnet.


LES OGSÅ:  - Douglas' sønn mishandlet i fengsel 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer