Fengselsfugl i Ukraina

Da Glam fra Wig Wam ba om noe sterkere enn Cola, slo politiet til...

I BURET: Glam fikk et ublidt gjenmøte med Ukrainas hovedstad. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
I BURET: Glam fikk et ublidt gjenmøte med Ukrainas hovedstad. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Arrestert!

Kun en kjapp inngripen fra den norske ambassaden sørget for at vokalisten Glam kom seg ut av buret tidsnok til bandets TV-sendte konsert  i Ukrainas hovedstad Kiev.

Kaoset startet på flyet fra Latvia, der bandet mellomlandet. Glam- som egentlig heter Åge Sten Nilsen (36)  - slappet av med trommeslager Øystein "Sporty" Andersen på 1. klasse, mens resten av bandet satt bak.

Den gode stemningen ble ifølge VG raskt borte da flyvertinnen nektet å servere de to rockerne noe annet enn cola, fordi hun mente de var for høylytte.

Da Østfold-gutta protesterte, meldte personalet ifra til politiet, som ventet mannsterke på bakken.

- Vi var ganske edruelige, men flyvertinnen la meg for hat. De ville ha meg til å skrive under på et dokument om at jeg var skyldig, men jeg nektet, sier Glam til avisa.

Etter at ambassaden hadde forklart hvem rockerne - som ble populære i Ukraina under fjorårets Melodi Grand Prix - var, fikk vokalisten lov til å forlate fengselet.

Kanskje vil bandet bruke erfaringen til å spille inn en coverlåt av "Jailhouse rock" ?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer