Gordon Ramsay:

Fembarnsfaren raser: - Faen ta dere

Stjernekokken tar et oppgjør med «bestefar»-kommentarene.

STOR FAMILIE: Gordon Ramsay er lei av å bli kalt bestefar til sin yngste sønn Oscar. Her er familien, med unntak av yngstemann, samlet i 2016. Foto: Nils Jorgensen/ REX/ NTB
STOR FAMILIE: Gordon Ramsay er lei av å bli kalt bestefar til sin yngste sønn Oscar. Her er familien, med unntak av yngstemann, samlet i 2016. Foto: Nils Jorgensen/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-personligheten Gordon Ramsay (54) er kjent for å skjelle ut beskjedne kokkespirer og falleferdige restauranter på TV, men det er ikke bare dårlig mat som får stjernekokken til å se rødt.

Gordon, som er kjent fra blant annet «Masterchef», blir nemlig kalt «bestefar» til sin egen sønn - 19 måneder gamle Oscar. Dette har fått den verdensberømte kokkens temperament til å stige.

I et nytt intervju med Men's Health raser «Hell's Kitchen»-stjernen mot «bestefar»-kommentarene.

- Faen ta dere

Gordon har fem barn sammen med kona Tana (46). Sønnen Jack blir 21 år ved årsskiftet, men det er heller yngstemann som har gitt stjernekokken «bestefar»-tittelen.

I april 2019 kunne nemlig Gordon og Tana ønske velkommen til lille Oscar, som ble det femte tilskuddet i barneflokken.

Det er likevel aldersforskjellen mellom far og sønn som har gjort at flere setter spørsmålstegn ved Gordons relasjon til barnet. Flere har derfor antatt at babyen er eldstesønnen Jacks barn.

FORVEKSLET: Gordon Ramsay ser seg lei på at folk antar at sønnen Oscar er barnebarnet hans. Her avbildet sammen med eldstesønnen Jack og Oscar. Foto: Instagram / Gordongram
FORVEKSLET: Gordon Ramsay ser seg lei på at folk antar at sønnen Oscar er barnebarnet hans. Her avbildet sammen med eldstesønnen Jack og Oscar. Foto: Instagram / Gordongram Vis mer

- Det verste er at når jeg går med Tana og Jack, så ser alle på Jack som om Oscar skulle vært hans sønn, forteller Gordon til Men's Health.

Stjernekokken forklarer også at flere referer til han som bestefar til sønnen, og har sagt at han «må være en stolt bestefar».

Dette trigger sinnet hos den ellers temperamentsfulle kokken, og han skal ofte ha svart i en passende tone.

- Faen ta dere, han er vår. Om jeg blir kalt «bestefar» én jævla gang til, så kommer jeg til å slå i taket, forklarer TV-stjernen.

På sønnens egen Instagram-bruker, som for øvrig har over 200 000 følgere, blir det gjort klinkende klart hvem som er faren. Gordon er nemlig å se på flere av bildene.

Ramsay er også far til tre jenter ved navn Megan (22), Matilda (19) og Holly (20). Han har tidligere vært åpen om den strenge oppdragelsen av barna, der han blant annet har spionert på datteren ved hjelp av et kamera.

Når datteren Megan var 15 år innrømmet Gordon at han hadde hatt et kamera på rommet hennes for å overvåke om noen gutter var på besøk. Det fortalte han på besøk hos «The Jonathan Ross Show» i 2013.

Han fikk også hjelp med spionasjen av sønnen Jack, som hjalp ham med kamerautstyret.

- De siste ukene har jeg vært litt uskikkelig, og bedt sønnen min Jack om å installere et hemmelig kamera på toppen av klesskapet hennes, avslørte kjendiskokken i intervjuet.

Corona-kritikk

Tidligere i år var «Masterchef»-dommeren under press da han sparket over 500 ansatte som følge av coronapandemien. Han bestemte seg også for å midlertidig stenge flere av restaurantene sine.

Blant dem som kritiserte 54-åringen for beslutningene var journalist og restaurantkritiker Marina O'Loughlin, som skrev følgende:

«MASTERCHEF»: Nå er vinneren av «Masterchef» endelig kåret! Video: Dplay / TVNorge Vis mer

«Nok en dag hvor multimillionærer ikke vil ta fra egen lomme, mens smågutta gjør alt de kan for sine ansatte», skrev hun på Twitter, ifølge Independent.

I etterkant gjorde hun det også klart at det var Gordon hun siktet til. Det tok likevel ikke lang tid før kokken slo tilbake.

«Du har helt tydelig aldri drevet en bedrift, men i disse vanskelige tider gjemmer du deg likevel bak patetiske Twitter-meldinger. Ta deg sammen», skrev han tilbake på Twitter.

O'Loughlin svarte da med et kort: «Strålende».

LES OGSÅ: Babylykke etter spontanaborten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer