TILBAKE: Kim Kardashian er nå tilbake for fullt etter at hun tok en pause fra offentligheten i over 90 dager etter ranet. Foto: NTB scanpix
TILBAKE: Kim Kardashian er nå tilbake for fullt etter at hun tok en pause fra offentligheten i over 90 dager etter ranet. Foto: NTB scanpixVis mer

Kim Kardashian:

Fem måneder etter marerittet vil Kim tilbake til Paris

Vender trolig tilbake til byen om kort tid.

(Seoghør.no): I starten av oktober i fjor skapte reality-stjerna Kim Kardashian West (36) overskrifter over hele verden, etter at hun ble utsatt for et væpnet ran i Paris.

Flere maskerte gjerningspersoner stakk av med smykker og verdier for flerfoldige millioner kroner, og Kardashian ble truet med pistol under det brutale ranet.

Nå vurderer superstjernen å reise tilbake til Paris for å overvære hennes halvsøster, Kendall Jenners, motevisning under Paris Fashion Week. Hele fem måneder etter ranet.

Det melder eksklusive kilder til nettstedet People.

- Kanye West har lyst til å delta, og han vil ha med seg Kim, sier kilden til nettstedet.

Det vil være hennes første tur tilbake til Paris etter ranet, og vil foregå i slutten på februar.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Ekteparet planlegger tur sammen til Paris for første gang etter ranet. Foto: NTB scanpix/Instagram
FORELSKET: Ekteparet planlegger tur sammen til Paris for første gang etter ranet. Foto: NTB scanpix/Instagram Vis mer

Fryktet å bli voldtatt

TV-stjernen skal ha fryktet for både sitt liv og at hun ville bli voldtatt, da hun i ble overfalt i fjor.

Hun skal fortvilet ha forsøkt å ringe etter hjelp da hun oppdaget inntrengerne, men ble fratatt telefonen før hun rakk å varsle politiet.

Nettsiden TMZ fortalte at de hadde snakket med politikilder, som forteller at «Keeping up with the Kardashians»-profilen skal ha blitt bundet rundt anklene og plassert i et badekar.

Da de tok tak i anklene hennes, skal hun ha fryktet at de ville voldta henne.

Kim skal da ha begynt å skrike og bedt dem spare livet hennes fordi hun har to barn hjemme i USA.

Saken fortsetter under bildet.

STORT SIKKERHETSTEAM: Kim hadde mange livvakter rundt seg da hun forlot leiligheten i New York for å dra til flyplassen kort tid etter ranet i oktober. Foto: Buzzfoto.com
STORT SIKKERHETSTEAM: Kim hadde mange livvakter rundt seg da hun forlot leiligheten i New York for å dra til flyplassen kort tid etter ranet i oktober. Foto: Buzzfoto.com Vis mer

Arresterte flere mennesker i forbindelse med ranet

Sky News meldte i januar at fransk politi hadde arrestert 16 mennesker etter ranet på Kim Kardashian.

Politiet har vært ordknappe med å offentliggjøre nye detaljer fra etterforskningen, men opplyste til AP i oktober at de går gjennom overvåkningsmateriale fra Kardashians leilighet.

De nektet imidlertid å svare på om ranerne kan ha fått hjelp fra noen på «innsiden».

Arrestert samtidig

Nå er altså minst 15 stykker arrestert, meldte The Guardian. De er mistenkt for å ha hatt en finger med i spillet under ranet, som ble omtalt verden over.

Europe 1 opplyste ifølge Heavy at arrestasjonene ble foretatt samtidig klokka seks om morgenen. De skal ha funnet sted flere steder i Paris-området.

The Guardian opplyste om at penger og dokumenter også skal ha blitt beslaglagt av politiet i forbindelse med arrestasjonene.

Den franske kanalen LCI meldte at de påståtte ranerne skal tilhøre den franske mafiaen og at de er kjent med organisert kriminalitet. Flere av dem skal være i 50-årene, mens én angivelig er i starten av 70-årene, skrev Sky News.

HER SKJEDDE DET: Kim Kardashian ble utsatt for væpnet ran i en leilighet i dette bygget i Paris søndag. Foto: Solo Syndication
HER SKJEDDE DET: Kim Kardashian ble utsatt for væpnet ran i en leilighet i dette bygget i Paris søndag. Foto: Solo Syndication Vis mer

Gjorde comeback på sosiale medier

I kjølvannet av ranet valgte Kim å holde en svært lav offentlig profil.

Aktiviteten på sosiale medier, som vanligvis er skyhøy, har var lik null siden den skjebnesvangre oktobersøndagen ranet skjedde.

I januar derimot gjorde verdens mest omtalte kvinne et beskjedent comeback, ved å bytte profilbilde på Facebook, Twitter og Instagram.

Litt seinere delte hun sitt første Instagram-bilde på 93 dager, med ektemannen Kanye West (39), sønnen Saint (1) og dattera North (3).

family

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kardashian hadde imidlertid ikke vært helt som sunket i jorda. Tobarnsmoren dukket opp i den pikante «adventskalenderen» til Love Magazine i desember, som fikk internett til å gå av skaftet.

Nettstedet Mashable omtalte videoen som et «praktfullt comeback» og var full av lovord om Kardashians utseende i kalendervideoen, som er regissert av James Lima.

FORFØRER: Realitystjerna Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gangen stjerna viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris i oktober. Video: Love Magazine Les hele artikkelen her: http://www.dagbladet.no/kjendis/kim-kardashian-er-tilbake-for... Vis mer

Også lokalavisa iTromsø skrev om videoen, ettersom Kardashian tilsynelatende befant seg i et vinterlandskap der nordlys jaget over himmelen:

«Det skal vel godt gjøres om videoen er spilt inn i Ersfjorden med en solbrun og lettkledd 'Kardash'. Men som den offisielle nordlysbyen krysser vi fingrene for at vi en gang skal treffe Kimberly under aurora borealis» skrev avisa humoristisk.

LES OGSÅ: - Jeg prøvde hver eneste krem mot hudproblemene