Fem flotte frøkner

Nå er de fem første jentene som vant duellene søndag klare til semifinalen.

SUSANNE BERGERSEN: Er også videre til semifinalen. Foto: www.froken.no
SUSANNE BERGERSEN: Er også videre til semifinalen. Foto: www.froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 Ett skritt nærmere seier!


SEHER.NO: Vi gratulerer Merethe Tunheim Vang (20), Susanne Bergersen (22), Kathrine Manseth Bjørnholt (20), Linn Merete Stentun (21) og Katrine Edvardsen (18) som er de fem heldige jentene som søndag gikk videre semifinalen.


Se bikinibildene av vinnerne og de utstemte her.


Selv om de fleste deltagerne er strålende fornøyd med den første seieren, skriver Linn Merete Stentun i bloggen sin at det ikke bare er fryd og gammen å ha kommet så langt.


- Å ha kommet så langt som jeg har nå, hadde jeg virkelig ALDRI trodd. Det i seg selv er en skikkelig selvtillitsboost, men ikke alle kommentarer er positive... Flere har sagt at det var feil person som gikk videre - og det skjønner jeg godt fordi Lisa-Mari er virkelig nydelig.


- Men jeg synes det er kjipt at folk sier det rett til meg, for de må da skjønne at det sårer! Dessuten sendte jeg en mail til hele skolen for å takke de som har stemt på meg - og allerede har jeg fått fem sure mail om hvor dumt dette er. De har mistet all respekt for meg og sier at jeg må slutte å sende sånne søppelmeldinger.


Les resten av Linn Merete sin blogg her (ekstern lenke).


Neste søndag skal fem nye jenter stemmes ut av konkurransen. Se bikinibildene av de flotte jentene i gruppe 2 og stem på din favoritt!


Følg Frøken Norge 2007 på Seher.no!


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer