Fem års fengsel for Lyon

Horemammaen må tilbringe ytterligere halvannet år bak murene.

HALLIK- OG HEROINDØMT: Bente Lyon må belage seg på fem års fengsel etter at hun anket dommen fra Oslo tingrett. Foto: SOH Henning Jensen
HALLIK- OG HEROINDØMT: Bente Lyon må belage seg på fem års fengsel etter at hun anket dommen fra Oslo tingrett. Foto: SOH Henning Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Horemamma Bente Lyon (48) anket dommen fra Oslo tingrett på tre og et halvt års fengsel. Lyon var siktet for hallikvirksomhet og medvirkning til grov heroinsmugling. Det skriver Dagbladet.


Neppe et valg som fikk Lyon til å sprette champagnekorkene - lagmannsrettens fire legdommere mente alle at hennes handlinger var langt mer alvorlige enn tingrettens straffeutmåling tilsa. Dommen ble derfor omgjort til fengsel i hele fem år!


Årsaken til at dommen ble såpass mye strengere var blant annet at legdommerne mente Lyon var skyldig i smugling av det narkotiske stoffet heroin, mens de juridiske dommerne mente det var snakk om kokain. Straffen for heroinkriminalitet er langt strengere enn for kokainkriminalitet.


Lyon ble kjent som horemamma i bordellet "Studio 70" i Oslo på begynnelsen av 2000-tallet.


Tingrettens dom omfatter både hallikvirksomhet og smugling av 1,6 kilo heroin og 11 119 ecstasytabletter fra Nederland til USA.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer