Fem år etter bruddet er Schwarzenegger og Shriver fremdeles gift

Selv om de begge har kjærester på hver sin kant.

DYPT SVIK: Filmstjernen Arnold Schwarzeneggers ekteskap med Maria Shriver endte i skandale da det ble kjent at han hadde fått et barn utenfor ekteskapet. Her er paret sammen i 2009. Foto: Ap
DYPT SVIK: Filmstjernen Arnold Schwarzeneggers ekteskap med Maria Shriver endte i skandale da det ble kjent at han hadde fått et barn utenfor ekteskapet. Her er paret sammen i 2009. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hele verden falt i grus for Arnold Schwarzenegger (68) og familien da han i mai 2011 innrømmet å ha fått barn med deres betrodde hushjelp, Mildred Baena.

Kona Maria Shiver (60), som han hadde vært gift med i 25 år, flyttet umiddelbart ut av deres felles hjem og søkte om skilsmisse bare to måneder senere.

Men fem år etter bruddet er paret fremdeles gift med hverandre - selv om de begge to har startet nye liv med nye partnere, skriver TMZ.com.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT LIV: De to siste årene har Arnold Schwarzenegger vært kjæreste med fysioterapeuten Heather Milligan (40). Foto: Rex Features
NYTT LIV: De to siste årene har Arnold Schwarzenegger vært kjæreste med fysioterapeuten Heather Milligan (40). Foto: Rex Features Vis mer

- Jeg ødela alt

Arnold og Maria giftet seg med hverandre våren 1986 og inngikk ingen ekteskapsavtale den gangen - noe som betyr at de må dele formuen likt mellom seg.

Ifølge nettstedet er formuen deres på svimlende 3,4 milliarder kroner, likevel har de ikke hatt noen hast med å skrive under på skilsmissepapirene.

Kilder TMZ har snakket med hevder grunnen er Marias sterke religiøse tro. Hun mener det er en synd å skille seg, men hvis Arnold virkelig ville kunne han fått det gjennomført.

I stedet skal ingen av dem være interesserte i å bryte ut av ekteskapet.

Eksene bor bare fem kilometer unna hverandre i Brentwood i Los Angeles, og lever separate liv, men har klart å beholde vennskapet for barna Katherine (26), Christina (25), Patrick (22) og Christophers (18) skyld.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEBILDE: I fjor jul postet familien Schwarzenegger dette bildet på sosiale medier. F.v: Christopher, Patrick, Katherine, Maria, Christina og Arnold.  Foto: Xposure
FAMILIEBILDE: I fjor jul postet familien Schwarzenegger dette bildet på sosiale medier. F.v: Christopher, Patrick, Katherine, Maria, Christina og Arnold. Foto: Xposure Vis mer

I fjor innrømmet action-helten at bruddet fra Maria er det vondeste han noensinne har opplevd.

- Jeg har hatt personlige tilbakeslag, men dette var uten tvil mitt største feilgrep noensinne. Det var min skyld. Jeg ødela alt og kan ikke rette fingeren noe annet sted. Så ja, jeg er skuffet over det. Det er alltid lett å være smart i ettertid, men det handler om hvordan man kan gjøre det beste ut av situasjonen, fortalte han under et radiointervju, ifølge UsWeekly.com.

Arnold og Maria prøvde parterapi i et forsøk på å redde forholdet, men dette forverret bare situasjonen.

- Terapauten snakket bare tull, og det var helt mot sin hensikt for vårt fremtidige forhold. Det var Maria som overtalte meg til å gå, og jeg følte jeg måtte siden alt var min feil. Men jeg trenger ikke å gå via noen andre for å forklare meg. Jeg sa unnskyld til Maria og barna, sa skuespilleren.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKERINNEN: Mildred Baena var hushjelp for Schwarzenegger-familien da hun innledet et forhold med skuespilleren. Samtidig som Schwarzenegger fikk en sønn med kona Maria Shriver, fikk han også en sønn med Baena. Foto: All Over Press
ELSKERINNEN: Mildred Baena var hushjelp for Schwarzenegger-familien da hun innledet et forhold med skuespilleren. Samtidig som Schwarzenegger fikk en sønn med kona Maria Shriver, fikk han også en sønn med Baena. Foto: All Over Press Vis mer

68-åringen skrøt også av hvordan barna hadde taklet den vanskelige situasjonen.

- Jeg er så stolt av dem, og elsker dem så høyt, fortalte han i intervjuet, før han også trakk frem sønnen Joseph (18) som han fikk med hushjelpen - bare en måned etter at kona Maria fødte Christopher.

- Inkludert mitt femte barn med Mildred. Han er fantastisk og forstår alt. Det er en veldig tøff situasjon for ham, og for de andre barna mine. For hele familien. Men det skjedde og nå må vi finne ut av alt, sa «Terminator»-stjernen.

LES OGSÅ: Her blir Arnold Schwarzenegger jaget av en elefant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer