SLUTT - OG SAMMEN IGJEN: Etter fire år tok lykken slutt for prins William og Kate Middleton. Men i august ble de igjen et par... Foto: Stella Pictures
SLUTT - OG SAMMEN IGJEN: Etter fire år tok lykken slutt for prins William og Kate Middleton. Men i august ble de igjen et par... Foto: Stella PicturesVis mer

Fem år betyr ulykke

De var tippet til å vare livet ut, men så kom femmer-forbannelsen.

SEHER.NO: Skal vi tro en fersk studie foretatt blant skandinaviske, russiske og amerikanske par, er det nemlig i det femte året at moderne forhold har størst sjanse for å ryke.

Mens det tidligere var det sjuende året som ifølge Daily Mail var det mest kritiske i et forhold, har karrierejag og uenigheter om å få barn ført til at krisene nå kommer tidligere.

Og skal vi dømme etter kjendisenes kjærlighetshistorier, kan kanskje forskerne ha rett...

Nettopp de forskjellige karrierene til Britney Spears (25) og Justin Timberlake (26)  var en viktig grunn til at superparet slo opp etter fire års forhold i 2002, til mange fans' fortvilelse.

Mange ble også overrasket da britenes prins William (25) og hans kjæreste Kate Middleton (25) i april i år gikk hver sin vei - også de rett før femårsjubileet som par.

Ifølge ryktene skal det være Williams nøling med å fri til kjæresten som skal ha vært den siste dråpen.

De to turtelduene fant imidlertid tonen igjen etter at William ba Kate med på prinsesse Dianas minnekonsert, og bekreftet i august at de igjen er et par.

Og skal vi tro den nye undersøkelsen, kan gjenforeningen gi gode odds for at Kate Middleton blir dronning i fremtiden.

Ifølge statistikken vil nemlig de fleste forholdene som varer i ti år, fortsette livet ut….

LES OGSÅ: Brudd for Ellen og Portia!