TILBAKE I AFRIKA: Madonna var i helgen i Lilongwe i Malawi i forbinmdelse med adopsjonen av sitt andre afrikanske barn. Foto: All Over Press
TILBAKE I AFRIKA: Madonna var i helgen i Lilongwe i Malawi i forbinmdelse med adopsjonen av sitt andre afrikanske barn. Foto: All Over PressVis mer

Fem ansatte dumper Madonna

- Jeg blir syk av å være den som alltid føyer seg, skriver barnevakten på Facebook.

SEHER.NO: Fem av Madonnas ansatte har sagt opp hos den 50 år gamle superstjernen . To personlige assistenter, to barnevakter og én sjåfør har alle oppgitt lange arbeidstimer som grunn for oppsigelsene.

Etter å ha sagt ifra om problemet til "Miles Away"-sangeren sist uke, ble barnevakt Angela Jacobson umiddelbart bedt om å dra. En annen barnevakt, Elodie, som har arbeidet ved siden av Angela med å passe Madonnas tre barn, Lourdes (12), Rocco (8) og adopsjonsbarnet David (3), har også sluttet.

Med seg har de Denise Lambertson og Johanna Edholm, som begge er personlige assistenter, samt Alistair Mitchell, som var 50-åringens sjåffør i syv år.

Skal man tro barnevakten Angelas Facebook-profil, var hun mildt sagt lei av å måtte holde seg i "beredskap" 24 timer i døgnet.

- Holder ikke ut dette tullet lenger. Jeg står opp for rettighetene mine uansett konsekvenser. Jeg blir syk av å være den som alltid føyer seg, skriver hun.

Angela, som hadde arbeidskontrakt til slutten av juni, sies å være sjokkert over at hun ble bedt om å pakke koffertene sine med én gang hun ga uttrykk for sin misnøye.

- Angela var hos henne i to år, og var spesielt knyttet til David. Han og Rocco er meget lei seg for at hun nå forsvinner. Og Eloide, som har vært hos Madonna i om lag 15 måneder, stod også barna nær, sier en kilde til People.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå er Robbie "Back for good"