Carina Olset:

Feiret utdrikningslag: Ble sengeliggende

NRK-profilen røper detaljer fra utdrikningslaget.

GIFTEKLAR: Carina Olset feiret det kommende bryllupet. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
GIFTEKLAR: Carina Olset feiret det kommende bryllupet. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

For tidligere NRK-profil Carina Olset (40) nærmer bryllupsdagen seg med stormskritt, og snart skal hun endelig gi sitt «ja» til forloveden Tor Øyvind Hovda (32).

Dette måtte selvsagt også feires med et ordentlig utdrikningslag med både noe godt i glasset, og ikke minst godt selskap.

Overfor God Kveld Norge kan hun imidlertid røpe at feiringen ikke gikk helt etter planen.

- Vil gjerne glemme

Sammen med sine to forlovere, Camilla Vesteng og Karoline Seppola Brøndbo, reiste den kommende bruden fra Oslo til Tønsberg i en karaoketaxi.

Der koste de seg på brygga sammen med resten av brudefølget, der flere kjente fjes var til stede som blant andre Anne Rimmen (40), Siri Nilminie Avlesen-Østli (38) og NRK-profil Susann Michaelsen (49)

Olset uttrykte også sin takknemlighet overfor forloverne som fikset det perfekte utdrikningslaget.

I etterkant av feiringen gikk likevel ikke alt helt som planlagt. Olset avslører nemlig overfor God kveld Norge at hun måtte forbli sengeliggende i etterkant av festivitetene.

- Og så vil jeg gjerne glemme, men kommer nok til å huske, at jeg har vært sengeliggende i tre dager etter festen, forteller Olset ærlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer