Eminem:

Feiret ti år som rusfri

Rapperen tok en brå vending da han holdt på å miste livet.

NY LIVSSTIL: Det er 11 år saiden Eminem holdt på å dø av en overdose. Da bestemte han seg for å holde seg langt unna narkotika. Foto: NTB scanpix
NY LIVSSTIL: Det er 11 år saiden Eminem holdt på å dø av en overdose. Da bestemte han seg for å holde seg langt unna narkotika. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Rapstjernen Eminem (45) har flere ganger vært åpen om sin trøblete historie med narkotika. Hans tidligere misbruk holdt på å ta livet av ham i 2007.

De siste årene har «Lose Yourself»-sangeren hatt en annerledes livsstil, og forrige helg delte han et bilde på Instagram der han viste fram en mynt som vitner om tiden hans som rusfri.

På mynten er det inngravert symbolet X, som i romertall står for 10, og ordene «enhet», «service» og «bedring».

«Feiret 10 år i går», skriver han til bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ble mer og mer

Eminem, hvis egentlige navn er Marshall Mathers, har tidligere avslørt at han holdt på å dø av overdose i 2007. På den tiden var misbruket hans såpass ille at han tok nærmere 20 piller daglig.

- Jeg tok piller når jeg fikk mulighet. Jeg tok hva enn jeg fikk tak i, sa han til New York Times i 2011.

I dokumentarfilmen «How To Make Money Selling Drugs» fra 2012 kom rapperen med sjokkerende avsløringer.

- Jeg er ikke helt sikker på når det begynte å bli et problem. Jeg husker bare at jeg begynte å like det mer og mer. Hadde jeg ankommet sykehuset rundt to timer senere hadde jeg dødd. Organene mine var i ferd med å svikte. Leveren min, nyrene, alt sammen. Legene trodde ikke jeg kom til å klare meg, sa Eminem ifølge Mirror.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer