Jennifer Aniston:

Feiret Thanksgiving med eksmannen

Jennifer Aniston og Justin Theroux feiret sammen to år etter skilsmissen.

SKILT: Jennifer Aniston og Justin Theroux skilte seg i 2017. Denne uken feiret de Thanksgiving sammen. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Jennifer Aniston og Justin Theroux skilte seg i 2017. Denne uken feiret de Thanksgiving sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jennifer Aniston (50) ble bortimot verdenskjent over natten da hun spilte rollen som Rachel i braksuksessen «Friends», som begynte å rulle på TV-skjermene i 1994. Selv om hun smeltet hjerter verden over, har ikke kjærlighetslivet gått like bra som karrieren.

Gjennom de siste tjue årene har hun blant annet datet artisten John Mayer (42), vært gift med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (55) og senere skuespiller Justin Theroux (48).

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Det var i 2015 at Aniston giftet seg med Theroux, fire år etter at han fridde. Ekteskapet ble derimot kortvarig. I starten av 2018 annonserte de nemlig at de hadde valgt å skille lag, etter to og et halvt år som mann og kone.

I uttalelsen sto det at de gikk fra hverandre som par, men at de fortsatt var bestevenner. Nå, nesten to år senere, kan det se ut til at det tidligere ekteparet har klart å bevare sin nære relasjon.

Feiret thanksgiving

Denne uken feires Thanksgiving flere steder i verden. Dagen, som på norsk er kalt takksigelsesdag, er en årlig festdag og regnes som en høytid. Torsdag var det duket for festmåltid med familie og venner - også for kjendisene.

Aniston feiret Thanksgiving med gode venner, noe hun dokumenterte på Instagram. Der delte hun blant annet en video av god mat, og talkshowverten Jimmy Kimmels (52) reaksjon på en av matrettene.

På bordet var det nemlig blant annet servert den meksikanske retten enchiladas, som Aniston har kalt «Jimmy's F**king enchiladas», som et morsom stikk til Kimmel.

En annen som har dokumentert deler av feiringen, er Anistons eksmann Justin Theroux. På sin Instagram-historie delte han en selfie av seg selv sammen med 17 venner - blant andre Courteney Cox (55) og Aniston selv.

Dermed beviser det tidligere ekteparet en gang for alle at de fortsatt er nære venner, tross et avsluttet ekteskap.

THANKSGIVING: Justin Theroux sammen med Jennifer Aniston og andre venner. Foto: Skjermbilde fra Instagram
THANKSGIVING: Justin Theroux sammen med Jennifer Aniston og andre venner. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer

Liker singellivet

Selv om Aniston og Theroux ser ut til å ha et nært og kjært vennskap, skal det ikke ligge en romantisk gjenforening i kortene. Da hun gjestet Howard Sterns (65) radioshow i oktober, uttalte nemlig «Friends»-stjernen at hun trives med singeltilværelsen.

50-åringen har tilsynelatende vært singel siden skilsmissen med Theroux, og det var da radioverten spurte om hun likte singellivet at hun svarte.

- Ja, og jeg er veldig opptatt med jobb. Jeg holder på å promotere «The Morning Show» nå. Jeg forbereder meg til neste sesong, forklarte hun, ifølge US Weekly.

DRAMA OM TV: Jennifer Aniston spiller en TV-showvert under stort press i «The Morning Show». Video: Apple Tv+ Vis mer

Til tross for at stjernen ser ut til å trives slik ting er nå, forsøkte Howard å organisere en blind date for Aniston, noe hun nektet blankt på.

- Hei, hør her; Jeg liker virkelig ikke å bli satt opp med noen. Jeg hater det, innrømmet hun.

Åpnet opp om ekteskapene

Som nevnt, har Aniston lagt to ekteskap bak seg. Ekteskapet til Pitt var likevel det som fikk mest oppmerksomhet utad. Paret møttes i 1998 og giftet seg i et storslått bryllup to år senere.

På kort tid ble de blant Hollywoods mest populære par og da paret skilte seg i 2005, var det en sjokkert fanskare som satt igjen. Grunnen til skilsmissen skal ha vært at Pitt falt for Angelina Jolie (44), da de spilte sammen i filmen «Mr. & Mrs. Smith». Pitt giftet seg med Jolie i 2014, før ekteskapet endte i en bitter strid i 2016.

STARSTRUCK: Programleder Ellen DeGeneres blir svært distrahert når hun ser at en av verdens største filmstjerner sitter i salen under innspillingen av «Ellen DeGeneres Show». Video: Viaplay. Vis mer

Selv om Anistons kjærlighetsliv ikke har gått på skinner, bærer hun ikke nag. I et intervju med magasinet Elle i fjor vinter, snakket hun blant annet ut om ekteskapene til Pitt og Theroux.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, fortalte hun til magasinet.

Videre fortalte hun at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

- Da de tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterer ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun åpenhjertig.

Aniston understrekte derimot at de ikke bare ga opp ekteskapene, men at de prøvde å jobbe seg gjennom de vanskelige tingene. Da dette likevel ikke holdt, var det bedre å gå videre hver for seg.

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer