Jennifer Aniston:

Feiret Thanksgiving med eksmannen

Jennifer Aniston og Justin Theroux feiret sammen to år etter skilsmissen.

SKILT: Jennifer Aniston og Justin Theroux skilte seg i 2017. Denne uken feiret de Thanksgiving sammen. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Jennifer Aniston og Justin Theroux skilte seg i 2017. Denne uken feiret de Thanksgiving sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jennifer Aniston (50) ble bortimot verdenskjent over natten da hun spilte rollen som Rachel i braksuksessen «Friends», som begynte å rulle på TV-skjermene i 1994. Selv om hun smeltet hjerter verden over, har ikke kjærlighetslivet gått like bra som karrieren.

Gjennom de siste tjue årene har hun blant annet datet artisten John Mayer (42), vært gift med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (55) og senere skuespiller Justin Theroux (48).

Det var i 2015 at Aniston giftet seg med Theroux, fire år etter at han fridde. Ekteskapet ble derimot kortvarig. I starten av 2018 annonserte de nemlig at de hadde valgt å skille lag, etter to og et halvt år som mann og kone.

I uttalelsen sto det at de gikk fra hverandre som par, men at de fortsatt var bestevenner. Nå, nesten to år senere, kan det se ut til at det tidligere ekteparet har klart å bevare sin nære relasjon.

Feiret thanksgiving

Denne uken feires Thanksgiving flere steder i verden. Dagen, som på norsk er kalt takksigelsesdag, er en årlig festdag og regnes som en høytid. Torsdag var det duket for festmåltid med familie og venner - også for kjendisene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer