Emily Ratajkowski:

Feiret sønnens ettårsdag med nakenbilder

Emily Ratajkowski valgte en noe uvanlig måte å gratulere sønnen på.

SPESIELL FEIRING: Emily Ratajkowski ble mor for første gang i fjor. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
SPESIELL FEIRING: Emily Ratajkowski ble mor for første gang i fjor. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Flere ganger tidligere har vi sett at kjendiser strekker seg langt når det kommer til alt fra feiringer, hyllester og gaver i anledning egen og andres bursdager.

Nå overrasker også supermodell og skuespiller Emily Ratajkowski (30), som for ett år siden ble mor for første gang da sønnen Sylvester Apollo Bear kom til verden.

Nakenbilder

I anledning den lille guttens første bursdag, publiserte 30-åringen tirsdag en gratulasjon til ham på Instagram. Det skal riktignok nevnes at hun gikk for noen heller spesielle bilder.

«Gratulerer med dagen Sly (Sylvester journ.anm)/gratulerer med fødselsdagen til meg/gratulerer med kvinnedagen til alle», skrev hun.

Mens Ratajkowski gratulerte både sønnen med bursdagen, og andre med kvinnedagen, så gratulerte hun altså også seg selv med å ha født sønnen for ett år siden.

Til teksten har hun i tillegg delt tre nakenbilder av seg selv, før hun viser fram den lille gutten til følgerne sine.

Til tross for at supermodellen har valgt å stille uten en tråd, hylles hun av sine nesten 30 millioner følgere.

FRYKTER TRUMP: Modell og skuespiller, Emily Ratajkowski, har lenge kjempet for kvinners rettigheter. Et lettkledd bilde fra Instagram-profilen hennes blir tolket som et svar på Trumps eventuelle angrep på disse rettighetene. Video: Planned Parenthood Vis mer

Slo tilbake etter fødselen

I tida etter at stjerna ble mor i mars i fjor, har det vært mye skriverier om kroppen hennes - blant annet fordi mange mente hun gikk raskt ned i vekt etter fødselen.

30-åringen skrev imidlertid på Instagram at hun nekter å finne seg i såkalt «body shaming».

«Jeg publiserte nesten ikke disse bildene fordi jeg visste kontroversene det ville skape, men hei, det er min kropp og jeg skal ikke godta å 'shames'», delte hun i innlegget.

Hun siktet den gang til bilder som ble tatt av henne på CFDA Fashion Awards, der hun poserte med magetopp.

LES OGSÅ: Røper intim detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer