Feiret seieren til langt på natt

Margaret Berger vant Melodi Grand Prix og festet natten lang med konkurrentene. Se eksklusiv video!

Publisert
Sist oppdatert
Se hvordan Melodi Grand Prix-stjernene festet i videoen over! Bare i Se og Hør. 

SEOGHØR.NO: Margaret Berger (27) stakk av med en overlegen seier i Melodi Grand Prix. 

- Jeg trodde ikke så mange kom til å like sangen, men gud så glad jeg er for det. Jeg er utrolig stolt over at Norge vil at jeg skal representere dem. Det er en ære jeg ikke fatter, sa hun til Seoghør.no etter sendingen. 

Det var ikke bare på scenen i Spektrum Margaret var den klare vinneren. Hun ble mottatt med et voldsomt jubelbrus da hun en stund senere ankom etterfesten på Hard Rock Café i Oslo. Berger strålte av glede og var klar for en helaften for å feire sangsuksessen. 

- Nå har det faktisk sunket inn. Jeg har vært masse sammen med låtskriverene mine og vi har skålet og feiret. Nå er jeg i partymodus. Jeg er i så godt humør som jeg ikke har vært på lenge. Jeg skal ha meg en skikkelig svingom, forsikrer Berger. 

Konkurrentene var også klar for en fest, og Sirkus Eliassen kom dansende og sprettende inn på utestedet. De var ikke skuffet over tapet, men hadde på forhånd spådd seier til Trondheimsjenta.

- Jeg har hele tiden visst hun ville vinne, fordi den låten er catchy. Men vi er ikke deppa, forsikret Magnus Eliassen.  

Datarock ønsker Margaret lykke til i den store finalen. De droppet de røde joggedressene på fest, men gledet seg til å feste med de andre. 

- Alle vi trodde hun kom til å vinne. Det er en fantastisk låt. Virkelig. Jeg syns det er en kjempebra sang og det var ganske sporty av Norge å sende den videre. I kveld blir det discofest! roper bandet. 

Adelén var en annen forhåndsfavoritt, men var ikke skuffet over tapet.

- Jeg forventet ikke andreplass heller så jeg er kjempefornøyd. Jeg er ikke skuffet i det hele tatt. Jeg er overrasket over at jeg kom til gullfinalen. 

Selv om hun var kveldens naturlige midtpunkt var Margaret usikker på om hun ville klare å overskygge partybandene Datarock og Sirkus Eliassen.  

Fjorårets vinner Tooji festet sammen med Berger og var overbevist om at Norges befolkning hadde tatt riktig valg.

- I dag ga jeg trofeet mitt videre. Det var rørende og rart, men samtidig kunne det ikke vært en mer verdig vinner. Jeg sa det til henne: Vennen min, slapp av. Du vinner det her. Jeg ser det i deg, forteller Tooji. 

Emil Solli-Tangen og Gromth var klare for endelig å slippe seg litt løs på en fest. Operasangeren fikk senere på kvelden selskap av broren Didrik som gikk glipp av brorens opptreden, men som akkurat rakk festen med privatsjåfør. 
LES OGSÅ: - Kanskje hvis jeg hadde kledd meg naken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer