Feiret seieren med strandbryllup

- Vi ble enige om at vi skulle gifte oss når jeg kom tilbake, forteller Robinson-vinner Lillian Ramøy.

<strong>HELT TIL TOPPS:</strong> - Jeg hadde bestemt meg for at om jeg skulle gifte meg én gang til, så skulle det skje på en øde strand, sier Lillian Ramøy, som søndag gikk til topps i Robinson-ekspedisjonen. Foto: TV3
HELT TIL TOPPS: - Jeg hadde bestemt meg for at om jeg skulle gifte meg én gang til, så skulle det skje på en øde strand, sier Lillian Ramøy, som søndag gikk til topps i Robinson-ekspedisjonen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag gikk Lillian Ramøy (43) til topps i Robinson-ekspedisjonen på TV3. Seieren feiret hun og hennes kjære Rune Christiansen (50) med romantisk strandbryllup på Zanzibar utenfor afrikas østkyst, skriver Her og Nå.

Til ukebladet forteller Lillian at deltagelsen i Robinson ble et vendepunkt for de to, som har to barn på hver sin kant.

- Da vi sto på Gardemoen og tok avskjed ble vi enige om at vi skulle gifte oss når jeg kom tilbake. Det var mange følelser i det øyeblikket, forteller hun.

43-åringen, som møtte Rune sommeren 2003, legger ikke skjul på at bryllupet ble en svært romantisk seanse.

- Jeg hadde bestemt meg for at om jeg skulle gifte meg én gang til, så skulle det skje på en øde strand. Det var helt fantastisk på Zanzibar. Det var et ekte tropisk bryllup i hvitt lintøy klokken 15.00 med 35 grader i skyggen, sier Lillian Ramøy til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble tvunget til å juble for Robinson-vinneren  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer