Feiret sammen med familien

Jessica Simpson tok med seg barn og ektemann til svigerfamilien på Thanksgiving.

HELE GJENGEN: Denne uken feiret Jessica Simpson Thanksgiving i Boston med familien til forloveden Eric Johnson. Datteren Maxwell Drew og sønnen Ace var selvsagt også med. Foto: FameFlynet Sweden
HELE GJENGEN: Denne uken feiret Jessica Simpson Thanksgiving i Boston med familien til forloveden Eric Johnson. Datteren Maxwell Drew og sønnen Ace var selvsagt også med. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer ble Jessica Simspon (33) og forloveden Eric Johnson (34) foreldre for annen gang, og i dag er de en lykkelig liten familie sammen med barna Maxwell Drew (1) og Ace Knute (5 mnd.).

Denne uken reiste hele familien til Boston i Massachusetts, for å feire Thanksgiving sammen med familien til Eric.

Mandag ble firkløveret observert på vei til lunsj i byen, i selskap av Erics far - som var behjelpelig med å bære babysetet til lille Ace.

Sjarmtrollet lå godt innpakket i sitt bærbare «rede», mens storesøster Maxwell fikk sitte på armen til sin barske pappa. Ettåringen, som kom til verden 1. mai i fjor, var svært søt med olavest, lykketroll-sveis og hettegenser.

Jessica derimot, som så kul ut i et bohemsk antrekk, hadde nok med å bære et stort, blått nett - trolig de to små sin stellebag. Sangeren, som har kommet raskere tilbake i form enn etter sitt første svangerskap, så både avslappet og opplagt ut.

LES OGSÅ: - Jeg fikk sjokk da jeg så hvor mye jeg hadde gått opp i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer