Feiret SAG-prisen i senga

Mark Ruffalo glimret med sitt fravær da han vant pris. Dette gjorde han i stedet.

TAKKET I PYSJEN: Skuespiller Mark Ruffalo vant pris under SAG Awards natt til mandag London-tid. Ettersom filmstjernen befinner seg i den engelske hovedstaden på filminnspilling, takket han for prisen med en pysj-selfie.  Foto: Stella Pictures
TAKKET I PYSJEN: Skuespiller Mark Ruffalo vant pris under SAG Awards natt til mandag London-tid. Ettersom filmstjernen befinner seg i den engelske hovedstaden på filminnspilling, takket han for prisen med en pysj-selfie. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prisutdeling-sesongen er i full gang i Hollywood, og man kan vel ikke klandre stjernene når de velger å utebli fra den røde løperen innimellom.

Skuespiller Mark Ruffalo (47) var blant prisvinnerne da SAG Awards 2015 ble arrangert i Shrine Auditorium i L.A. søndag kveld, men «The Avengers»-stjernen valgte å takke på Twitter fremfor fra scenekanten.

Instagram delte filmstjernen en «selfie» fra senga, der han er iført pysjamas og smilende viser seierstegnet med fingrene mot kamera.

Ifølge UsWeekly befinner Ruffalo seg nemlig i London, i forbindelse med innspillingen av actionkomedien «Now You See Me: Second Act».

Da Lupita Nyong'o og Jared Leto hadde annonsert ham som vinner for hovedrollen i TV-filmen «The Normal Heart», takket Ruffalo for prisen via både Instagram og Twitter.

Saken fortsetter under bildet.

Filmen handler om en homofil aktivist som prøver å skape engasjement rundt HIV/AIDS-spørsmålet på 1980-tallet.

- Etter å ha våknet og fått høre fra kona og barna mine at jeg vant en SAG Award for «The Normal Heart». Kjærligheten seirer i kveld! skriver Ruffalo til «selfien».

Stor tidsforskjell

47-åringen, som også var nominert for sin rolle i «Foxcatcher», hadde formodentlig litt dårlig samvittighet over at han ikke fikk tatt imot den gjeve prisen i L.A. personlig.

AKTUELL: Mark Ruffalo var nominert for to filmer under Golden Globe Awards nylig, men dengang - da han var til stede - ble det ingen pris på ham. Her poserer han ved ankomst sammen med kona, skuespiller Sunrise Coigney. Foto: Stella Pictures
AKTUELL: Mark Ruffalo var nominert for to filmer under Golden Globe Awards nylig, men dengang - da han var til stede - ble det ingen pris på ham. Her poserer han ved ankomst sammen med kona, skuespiller Sunrise Coigney. Foto: Stella Pictures Vis mer

Twitter fulgte han nemlig opp med en lang rekke «tweets», der han takket alle fra kona Sunrise (42), barna Keen, Odette og Bella, til regissør Ryan Murphy, PR-temaet og resten av filmens skuespillere.

 

Dette på tross av at det var midt på natten i London da Ruffalo, som måtte svært tidlig opp mandag morgen, mottok nyheten.

- Ha ha ha! Sunny og ungene mine vekket meg akkurat for å fortelle meg at jeg vant en SAG Award. Må være på jobb om fire timer. Takk! skrev han på Twitter like før han viste seg frem i pysjen på Instagram.

LES OGSÅ: Så rødt på rød løper under Emmy-festen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer