Oslo-skytingen:

Feiret Pride: - Skummelt

Kjendisene tar til sosiale medier for å markere Pride og støtte ofrene.

OSLO-SKYTINGEN: Kristin Gjelsvik er blant kjendisene som tar til sosiale medier for å snakke om masseskytinga natt til lørdag. Foto: Andreas Fadum
OSLO-SKYTINGEN: Kristin Gjelsvik er blant kjendisene som tar til sosiale medier for å snakke om masseskytinga natt til lørdag. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter masseskytingen ved London pub i Oslo sentrum natt til lørdag, er det nå blitt kjent at det er Zaniar Matapour (42) som er siktet for drap, drapsforsøk og terror. Vedkommende skal ha en lang historie med ulike psykiske lidelser.

Som følge av den tragiske hendelsen er to personer drept. 21 er skadet, men utenfor livsfare. Etter planen skulle Pride-paraden finne sted lørdag formiddag, men den er nå utsatt.

Til tross for utsettelsen samlet et hav av mennesker seg for å hylle kjærligheten, og flere har vist sin støtte på sosiale medier.

Til ære for ofrene

Flere tok turen ned til Oslo sentrum for å delta i en spontan parade lørdag formiddag. Blant disse var journalist Morten Hegseth.

«Det ble en liten parade likevel!!! Til ære for dem som ikke er her mer», skriver Morten Hegseth på en video delt på Instagram-historie.

Jan Thomas har også filmet folkehavet i Oslos gater lørdag formiddag. På en av videoene publisert på Instagram-story skriver stylisten:

«Mye kjærlighet og sterke følelser i gatene i dag», og legger ved to knust hjerte-emojier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer