Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Feiret «pappas tvilling»

True Thompsons toårsdag gikk roligere for seg enn tidligere familiebursdager.

EKSPAR: Khloé Kardashian og Tristan Thompson er ikke lenger et par, men samarbeider om datteren True. I helgen feiret den lille familien Trues toårsdag - sammen. Foto: Instagram / Khloé Kardashian og Tristan Thompson
EKSPAR: Khloé Kardashian og Tristan Thompson er ikke lenger et par, men samarbeider om datteren True. I helgen feiret den lille familien Trues toårsdag - sammen. Foto: Instagram / Khloé Kardashian og Tristan Thompson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen fylte datteren til Khloé Kardashian (35), True Thompson, to år, men feiringen ble ikke helt som vi er vant til å se i Kardashian-klanen.

Realityfamilien er kjent for å slå på stortromma hva gjelder familiebursdager, og de arrangerer stort sett enorme fester for venner og familie - med en svindyr prislapp.

I år ble derimot feiringen noe mer nøktern - i alle fall når det kommer til antall gjester. Dette på grunn av coronapandemien, som myndigheter verden over forsøker å bremse ved å oppfordre folk til å holde seg hjemme så langt de kan.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

Trues feiring ble dermed begrenset til kun henne og foreldrene.

Feiret med eksen

Toåringens bursdagsfeiring ser likevel ut til å ha blitt vellykket, sett ut fra bildene foreldrene har delt fra den store dagen i sosiale medier.

Khloé Kardashian og datterens far, Tristan Thompson (29), er ikke lenger et par, i kjølvannet av at han ble tatt på fersken i å være utro like før datteren kom til verden i april 2018.

Søndag satte de imidlertid sine egne problemer til side for Trues skyld, så hun fikk en så fin bursdag som mulig i disse tider - der hverdagen naturlig nok er noe annerledes.

Realityprofilen ser også ut til å ha gjort så mye som mulig for å sørge for at bursdagen ble spesiell, og huset var fylt til randen av ballonger og pynt i anledning Trues bursdag.

Både mor og far delte en rekke bilder fra feiringen, og i sin hyllest av datteren påpekte Tristan blant annet den utseendemessige likheten mellom ham og True med emneknaggen «pappas tvilling».

True selv synes åpenbart det var gøy å ha bursdag, og smiler fra øre til øre på bildene delt av foreldrene.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Sammen for datteren

Grunnet coronapandemien har eksparet den siste tiden sett mer av hverandre enn de gjør ellers, da Tristan i perioder har bodd sammen med Khloé og True. Dette for at True skal få tilbringe tid med faren selv om de nå må holde seg hjemme.

Derimot betyr ikke dette at Khloé og Tristan er sammen igjen.

- Khloé og Tristan har ikke funnet tilbake til hverandre. Igjen så er det å samarbeide godt om datteren deres største prioritet, fortalte en kilde nylig overfor People Magazine.

Godt samarbeid

Khloé og Tristan ble et par i 2016, men gikk altså hver til sitt to år senere. Til tross for at eksparet ikke lenger er sammen, gjør de sitt beste for å gi datteren en god oppvekst.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I oktober i fjor snakket 35-åringen åpenhjertig om hvordan det er å oppdra datteren med ekskjæresten.

I podkasten «On Purpose» med Jay Shetty, sa hun at det var tøft.

- Det er ikke lett. Det hadde vært enklere for meg å holde datteren min unna. Men han har aldri såret True. Han og jeg har vårt forhold, og Tristan og True har sitt. Jeg vil aldri gå mellom det. Jeg tror ikke på det, var blant det Khloé sa i podkasten.

Videre sa realitystjernen at det er viktig for henne at True har et godt forhold til begge foreldrene sine.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg vil vise datteren min at det er ok, og at det er en vakker ting å tilgi faren sin. Han er et bra menneske. Kanskje han og jeg ikke var kompatible på den måten, men det er ok. Jeg vil at True alltid skal være omgitt av kjærlighet og jeg vet at babyer føler energier, så jeg vil at hun alltid skal føle lykke.

LES OGSÅ: - Er ved god helse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer