Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Feiret «pappas tvilling»

True Thompsons toårsdag gikk roligere for seg enn tidligere familiebursdager.

EKSPAR: Khloé Kardashian og Tristan Thompson er ikke lenger et par, men samarbeider om datteren True. I helgen feiret den lille familien Trues toårsdag - sammen. Foto: Instagram / Khloé Kardashian og Tristan Thompson
EKSPAR: Khloé Kardashian og Tristan Thompson er ikke lenger et par, men samarbeider om datteren True. I helgen feiret den lille familien Trues toårsdag - sammen. Foto: Instagram / Khloé Kardashian og Tristan Thompson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen fylte datteren til Khloé Kardashian (35), True Thompson, to år, men feiringen ble ikke helt som vi er vant til å se i Kardashian-klanen.

Realityfamilien er kjent for å slå på stortromma hva gjelder familiebursdager, og de arrangerer stort sett enorme fester for venner og familie - med en svindyr prislapp.

I år ble derimot feiringen noe mer nøktern - i alle fall når det kommer til antall gjester. Dette på grunn av coronapandemien, som myndigheter verden over forsøker å bremse ved å oppfordre folk til å holde seg hjemme så langt de kan.

Trues feiring ble dermed begrenset til kun henne og foreldrene.

Feiret med eksen

Toåringens bursdagsfeiring ser likevel ut til å ha blitt vellykket, sett ut fra bildene foreldrene har delt fra den store dagen i sosiale medier.

Khloé Kardashian og datterens far, Tristan Thompson (29), er ikke lenger et par, i kjølvannet av at han ble tatt på fersken i å være utro like før datteren kom til verden i april 2018.

Søndag satte de imidlertid sine egne problemer til side for Trues skyld, så hun fikk en så fin bursdag som mulig i disse tider - der hverdagen naturlig nok er noe annerledes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer