- KLARER IKKE SNAKKE: Det ble mye grining under siste innspilling av «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg. Video: Julie Solberg Vis mer

Siste «Senkveld»-sending:

Feiret pappas siste «Senkveld»

Thomas Numme og Harald Rønneberg har spilt inn sin aller siste sending.

Publisert

Fredag ble en følelsesladet kveld for Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (44), samt publikum og mange TV-seere i de tusen hjem. Radarparets sendte nemlig sin aller siste «Senkveld»-sending - fra Folketeateret i Oslo.

I 15 år har duoen skapt både latter og minneverdige episoder i det populære talkshowet, og det er ingen tvil om at de sjarmerende guttene og alle deres ville påfunn vil bli dypt savnet.

Kvelden ble feiret på storslått vis på Folketeateret i Oslo og en rekke kjendiser tok seg turen for å hylle Thomas og Harald. Familiene deres satt også i salen, som sørget for enda sterkere følelser.

- Mye grining

Etter at innspillingen av den siste sendingen var ferdig, tok Se og Hør en prat med hovedpersonene selv - og de var tydelig rørt begge to.

- Det ble mye grining, bekreftet Thomas med et smil.

- Hvordan var siste sending?

- Jeg håpet det skulle bli sterke følelser, jeg, for dette har betydd mye for oss, delte Harald, mens Thomas hadde litt andre tanker:

- Jeg håpet at det ikke skulle bli så sterke følelser, men det ble det. Det var vanskelig å holde igjen. Det kom litt sånn ukontrollert.

- Vi har jo alltid sagt at vi skal lage ekte og ærlig TV, og det vil jeg pokker meg si at vi gjorde i kveld også, la Harald til.

Se kjendisenes beste minner fra programmet her:

SAU OG BORTFØRING: Et knippe kjendiser fortalte om sitt beste «Senkveld»-øyeblikk under den rød løperen for Thomas og Haralds siste innspilling av talkshowet. Video: Julie Solberg / Ingrid Cogorno Vis mer

- Hvorfor gi seg nå?

- Fordi vi har holdt på i 15 år og 30 sesonger. Vi har lagd 435 programmer og 533 innslag, og slik kunne jeg «nerdet» videre i mange, mange minutter til. Og da tenkte vi at dette var en fin avrunding. 15 år er passe, og det er gøy å prøve og finne på noe nytt nå, forklarte Thomas før Harald tok over:

- Og det er gøy å få lov til å gi seg på topp og fortsatt være sulten på å lage nye ting, og dette eventyret fortjente en pang-avslutning. Og det føler i alle fall vi at vi har fått, noe vi er veldig takknemlige for.

Saken fortsetter under bildene.

TULL, TØYS OG TÅRER: Thomas og Harald skuffer sjelden, og aller siste sending vil definitivt bli husket av mange. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TULL, TØYS OG TÅRER: Thomas og Harald skuffer sjelden, og aller siste sending vil definitivt bli husket av mange. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
I KJENT STIL: Harald sier aldri nei til et morsomt stunt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
I KJENT STIL: Harald sier aldri nei til et morsomt stunt. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Kvalitetstid med familien

Helt siden 2003 har duoen gledet en hel nasjon fra sofaen, mens konene deres, Sølvi Haugland og Annette Walther Numme, pent har vært nødt til å finne på noe uten ektemennene sine de siste 15 årene.

Harald Rønnebergs kone, Sølvi, kunne avsløre at hun har passet familien, jobbet og trent mens han har underholdt Norges befolkning.

- Det blir uvant å ha torsdagen sammen nå. Det blir bra og fint. Det gjør det, smilte hun til Se og Hør.

Thomas Nummes kone, Annette, gleder seg til mer kvalitetstid med ektemannen.

- Jeg tror det blir mer fleksitid. Kanskje man kan ta noen langhelger her og der. Ting blir ikke så låst.

Begge konene fikk en rørende hyllest fra scenen, da ektemennene takket for tålmodighet og de fine stundene i hele «Senkveld»-perioden. Thomas Numme klarte så vidt å prate da han omtalte familien sin.

STOLTE: Thomas Numme fikk god støtte i salen fra kona Annette og barna Magnus, Edvard og Sofie. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STOLTE: Thomas Numme fikk god støtte i salen fra kona Annette og barna Magnus, Edvard og Sofie. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Jeg må få takke mamma og pappa, søsteren min, og selvfølgelig barna mine. Edvard, Magnus og Sofie er her i kveld, og jeg er utrolig stolt av dere, sa en gråtkvalt Thomas Numme.

Harald Rønneberg brukte også anledningen til å prate om vesle Ludvig.

- Min kjære, lille gutt. Du skjønner ikke så mye akkurat nå, for du er ikke så gammal. Men vit at du gir meg glede og inspirasjon hver dag, sa den like gråtkvalte makkeren.

LES OGSÅ: Letter på sløret om sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer