Jan Thomas og Harlems forlovelse:

Feiret og festet med Märtha i natt

Se bildene fra overraskelsesfesten!

NYFORLOVET: Søndag kveld ble Jan Thomas og Harlem Alexander forlovet. Og etter seansen feiret stylisten forlovelsen med sin gode venninne, prinsesse Märtha. Foto: Shad Madian/Se og Hør
NYFORLOVET: Søndag kveld ble Jan Thomas og Harlem Alexander forlovet. Og etter seansen feiret stylisten forlovelsen med sin gode venninne, prinsesse Märtha. Foto: Shad Madian/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld overrasket Jan Thomas (53) «alle» da han fridde til sin kjære Harlem Alexander (36) foran en fullsatt sal på Chat Noir.

Forlovelsesøyeblikket ble det romantiske finalenummeret til podkastshowet arrangert av 53-åringen og hans podkastmakker, Einar Tørnquist (41). I salen - midt blant vanlige publikummere - satt både familie og venner og var vitner til det helt spesielle øyeblikket.

Se og Hør vet at det kun var et lite knippe utvalgte som visste hva som skulle skje. Parets nærmeste var invitert til forestillingen - og det som skulle være en hyggelig førjulsfest.

Men brått tok hele begivenheten en litt mer romantisk vending...

Her frir Jan Thomas til Harlem Alexander - på scenen! Video: Niklas Kokkinn-Thoresen / Nora Gulbrandsen Skavhaug / Se og Hør Vis mer

- «I always love u». Det tenkte jeg for fire år siden i Sør-Afrika da Harlem rundet hjørnet. Han er det fineste, snilleste og rauseste mennesket. Og nå er det på tide. Kjære Harlem, kan du komme opp hit, sa Jan Thomas fra scenekanten - mens han festet blikket i samboeren som reiste seg fra salen.

Så gikk Jan Thomas ned på kne.

- Jeg elsker deg av hele mitt hjerte. Vil du gifte deg med meg?

Ikke et øye var tørt da Marion Ravn (39) entret scenen for å synge «I will always love you», og taket ble nesten blåst av da kvelden ble avsluttet med Bobbysocks som fremførte «La det swinge» på scenen - sammen med det nyforlovede paret.

Paret har tatt forholdet et steg videre. Video: Se og Hør. Vis mer

I etterkant av forlovelsen samlet også flere kjente fjes seg for å feire det nyforlovede paret, deriblant prinsesse Märtha Louise (52).

Märtha og Jan Thomas har de siste årene utviklet et godt vennskap, og det nyforlovede paret er i dag omgangsvenner med prinsessen og hennes nærmeste familie. I realityserien «Märtha», som gikk på TV 2 for to år siden, medvirket også Jan Thomas.

Dermed var prinsessen et åpenbart navn på gjestelista da superparet i søndag kveld festet og feiret i baren i toppetasjen på Grand Hotel i Oslo.

Se bildene fra surprise-feiringen nedenfor!

Foto: Shad Madian/Se og Hør

Prinsesse Märtha Louise slo seg løs i desembernatten for å være med på førjulsfest og feiring av Jan Thomas og Harlem.

Louise Angelica Riise og David Eriksen var blant gjestene som ble overrasket av forlovelsen.

Et annet par som aldri slutter å være forelsket - Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom - kastet seg med på feiringen.

Lilli Bendriss og prinsesse Märtha Louise hører til Jan Thomas og Harlems nærmeste krets. Begge var pyntet til feiring.

TV-profilen Sebastian Solberg er sjelden en festbrems, og var solid til stede på festen på Grand Hotel.

Linni Meister, som har akkurat gitt ut sin versjon av «All I want for Christmas is you», var blant festens mest pyntede.

Jan Thomas og Harlem var stormforelsket og stilige på sin egen førjulsfest - som endte med å bli forlovelsesparty etter at Jan Thomas kuppet kvelden.

Blomster-Finn Schjøll elsker å feire kjærligheten, og dermed var kvelden utvilsomt etter hans smak.

Etter forestillingen og frieriet fikk Harlem og Jan Thomas selvsagt også tid til sin aller nærmeste - hunden Tyr. Det tok ikke lang tid før hunden fikk all oppmerksomheten.