Feiret nyttår ved strippestangen

Det nyforlovede stjerneparet brydde seg ikke om blikkene fra de andre gjestene...

HEFTIG FEIRING: Eddie Cibrian var ikke sen med å gi sin forlovede LeAnn Rimes et nyttårskyss under feiringen på en nattklubb i meksikanske Los Cabos. Foto: Stella Pictures
HEFTIG FEIRING: Eddie Cibrian var ikke sen med å gi sin forlovede LeAnn Rimes et nyttårskyss under feiringen på en nattklubb i meksikanske Los Cabos. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen LeAnn Rimes (28) kunne i romjulen jublende bekrefte at hun hadde takket ja til kjæresten Eddie Cibrians frieri, i meksikanske Los Cabos.

Og paret - som lagde skandale da de forlot hver sin ektefelle for å bli sammen - la ikke skjul på at de var meget lykkelige over å kunne legge hemmeligholdelsen bak seg, da feiret nyttårsaften sammen med venner på en nattklubb i ferieparadiset.

«How Do I Live»-sangerinnen benyttet enhver anledning til å klemme og kysse på sin blivende ektemann, uten å bry seg om blikkene fra de andre nattklubbgjestene.

LeAnns venninnegjeng benyttet også anledningen til å svinge seg flere ganger rundt strippestangen, som var montert på dansegulvet.

Rimes takket fansen på sin Twitter-side etter at forlovelsen ble kjent.

- Takk for alle deres gode ønsker! Vi er kjempespente, og gleder oss til en vakker fremtid. Det har vært noen utrolige dager. Jeg ble så sjokkert! Vi er velsignede. Familiene våre er så glade, og livet vårt er fylt med kjærlighet.

Det er foreløpig ikke kjent når kjendisparet planlegger å gifte seg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Stjerneparet har forlovet seg