Feiret nyttår med ny kjæreste

Paris Hilton legger ikke skjul på følelsene for DJ-kjæresten.

NYTT PAR: Paris Hilton har falt for 24-år gamle Nick van de Wall. Her feirer de nyttårsaften sammen i Miami.  Foto: Paris Hilton/Twitter
NYTT PAR: Paris Hilton har falt for 24-år gamle Nick van de Wall. Her feirer de nyttårsaften sammen i Miami. Foto: Paris Hilton/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hotellarving og partyjente Paris Hilton (30) blir stadig sett sammen med nye kjekkaser, men den siste tiden er det kun én mann ved hennes side. Hilton har tilbrakt all sin tid sammen med nederlandske Nick van de Wall (24), også kjent som DJ Afrojack.

24-åringen er seks år yngre enn Paris, og jobber som DJ. Hotellarvingen skal være så betatt at hun følger etter sin nye flamme og fester på klubbene der han spiller.

Nyttårsaften tilbrakte paret sammen på en klubb i Miami. Afrojack spant plater, mens Paris og venninnene danset like ved. Senere på kvelden la arvingen ut et bilde på Twitter, der hun poserer sammen med kjæresten.

- God nytt år! Hilsen Paris og Afrojack, skriver Paris på sin side.

Det nye paret skal ha vært sammen siden november, da de ferierte på Hawaii. Siden har de reist flere steder sammen, og Afrojack var selvskreven gjest da Paris arrangerte en ekstravagant julefest i sitt hjem i Beverly Hills.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Paris er naboen fra helvete  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer