Lady Gaga:

Feiret nyttår med mystisk date

Lady Gaga klinte til med en «ny» mann på nyttårsaften.

NY MANN: Nyttårsaften ble Lady Gaga avbildet i het omfavnelse med en ny og ukjent mann. Foto: NTB Scanpix
NY MANN: Nyttårsaften ble Lady Gaga avbildet i het omfavnelse med en ny og ukjent mann. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året ser ut til har vært et begivenhetsrikt år for Lady Gaga (33) - på godt og vondt.

Karrieremessig klarte artisten å sjarmere en hel verden i rollen som Ally i storfilmen «A Star is Born», en rolle hun både var Oscar- og Golden Globe-nominert for. Låten Shallow, som hun hadde med medspilleren Bradley Cooper (44), gikk også helt til topps i de samme utdelingene.

Privat gjennomgikk 33-åringen brudd med forloveden Christian Carino (50). Selv om mange håpte at det betydde at den hete romansen med Cooper på lerretet også stemte i virkeligheten, tok det ikke lang tid før Gaga ble observert i het omfavnelse med en helt annen mann.

Nyttårsaften var imidlertid den mystiske mannen byttet ut med en annen.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

Nyttårskyss

Mange av oss ser forhåpentligvis tilbake på en festlig nyttårsfeiring i disse dager, og det samme kan se ut til å gjelde for Lady Gaga.

Ifølge TMZ tilbrakte hun kvelden i Las Vegas, hvor hun blant annet opptrådte på Park Theater. Det er imidlertid det som skjedde i etterkant av opptredenen som preger sladrespaltene i etterkant av feiringen.

HÅND I HÅND: Lady Gaga ankom festen hånd i hånd med en ny mann. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Lady Gaga ankom festen hånd i hånd med en ny mann. Foto: NTB Scanpix Vis mer

33-åringen ble nemlig avbildet mens hun kysset en mann i gambling-byen, og ifølge nettstedet var det på ingen måte snakk om noe «vennskapskyss».

Videre skriver TMZ at de to forlot klubben hånd i hånd i de sene nattetimene.

NYTTÅRSKYSS: Hvorvidt det dreier seg om noe seriøst med den nye mannen, vet ingen. Det er uansett liten tvil om at de to hadde en veldig hyggelig nyttårsfeiring. Foto: NTB Scanpix
NYTTÅRSKYSS: Hvorvidt det dreier seg om noe seriøst med den nye mannen, vet ingen. Det er uansett liten tvil om at de to hadde en veldig hyggelig nyttårsfeiring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DRO SAMMEN: De to forlot klubben sammen i de sene nattetimene. Foto: NTB Scanpix
DRO SAMMEN: De to forlot klubben sammen i de sene nattetimene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ukjent mann

Hvem den mystiske mannen er, er foreløpig usikkert. Flere medier, deriblant TMZ og Page Six hevder at sangstjernens ukjente date er en mann ved navn Michael.

Uansett levner bildene liten tvil om at det ikke dreier seg om den samme mannen hun ble avbildet med i sommer. Den gang ble hun nemlig avbildet kyssende sammen med lydteknikeren Dan Horton (37) i Los Angeles.

Og for dem som fortsatt er håpefulle om en romanse mellom Lady Gaga og Bradley Cooper- nei, det var altså heller ikke ham som fikk årets nyttårskyss av Gaga.

LES OGSÅ: Se kjendisenes nyttårsbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer