Feiret ni måneder som rusfri

- Jeg vokser hver dag, sier Bruce Willis' 21 år gamle datter Talulah.

KJENDISDATTER: Tallulah er datteren til skuespillerne Bruce Willis og Demi Moore. Foto: Stella Pictures
KJENDISDATTER: Tallulah er datteren til skuespillerne Bruce Willis og Demi Moore. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Da hun bare var 13 år gammel ble Bruce Willis (60) og Demi Moores (52) datter, Tallulah (21), diagnosert med kroppsdysmorfi. I tenårene led hun av sterk depresjon, som senere førte til misbruk av kokain og alkohol.

Tidligere i år åpnet hun seg for Teen Vouge og fortalte at hun begynte med dop da depresjonen begynte å føles uoverkommelig.

– Jeg var så separert fra kroppen og hodet mitt på den tiden. Ikke bare fordi jeg dopet meg, men fordi jeg var så trist og lei meg, avslørte brunetten.

Et bilde publisert av tallulah (@buuski)

I juli i fjor bestemte kjendisdatteren seg endelig for å sjekke inn på rehabiliteringssenter for å få bukt med problemene sine.

Denne uken postet 21-åringen et lystig bilde på Instagram, hvor hun feiret ni måneder som rusfri.

Saken fortsetter under bildet.

«I dag markerer dagen hvor jeg har sparket edrueligheten i r**a i ni måneder», skrev 21-åringen under bildet.

Men, til tross for at hun er på bedringes vei, er hun ennå ikke helt frisk.

– Det er ikke natt og dag; det er ikke slik at jeg nå elsker meg selv fullstendig og ikke har problemer lenger. Det er ikke sånn det fungerer. Men jeg er i startfasen og det er kjempespennende. Jeg vokser hver dag og bryter mine gamle mønstre, sa hun til Teen Vogue.

NÆRT FORHOLD: Tallulah har alltid hatt et nært forhold til storesøsteren Rumer Willis, som nå er én av deltagerne i årets "Dancing With The Stars". Foto: Stella Pictures
NÆRT FORHOLD: Tallulah har alltid hatt et nært forhold til storesøsteren Rumer Willis, som nå er én av deltagerne i årets "Dancing With The Stars". Foto: Stella Pictures Vis mer

Tidligere har Talulah også kledd av seg i en video for å opplyse om sin lidelse.

For kort tid siden snakket også storesøsteren Rumer ut om sine personlige problemer.

Saken fortsetter under bildet.

For tiden er 26-åringen med på den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?» og høster strålende kritikk fra både dommere og publikum.

På parketten ser Rumer ut til å være svært sikker på seg selv – men slik har det ikke alltid vært.

HEIET: Tallulah er tydelig stolt av storesøsteren sin på parketten. Under mandagens sending klappet hun ivrig for Rumer sammen med (i midten) pappa Bruce Willis og (t.v) hans kone Emma. Foto: Scanpix
HEIET: Tallulah er tydelig stolt av storesøsteren sin på parketten. Under mandagens sending klappet hun ivrig for Rumer sammen med (i midten) pappa Bruce Willis og (t.v) hans kone Emma. Foto: Scanpix Vis mer

- Det var veldig tøft å vokse opp med verdenskjente foreldre. Som tenåring var det spesielt ubehagelig. Jeg følte meg ikke komfortabel i min egen kropp og folk var grusomme mot meg, fortalte hun under TV-sendingen mandag denne uken.

I følge brunetten gikk mobbingen så langt at hun vurderte plastisk kirurgi. Vendepunktet kom etter at Tallulah (21) havnet på rehab i fjor. Ifølge Rumer inspirerte lillesøsteren henne til å inngå fred med seg selv.

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg ble inspirert fordi hun ikke prøvde å skjule noe. Hun stod for alt og hadde en tankegang som viste: «Her er feilene mine, og det er ok. Jeg er fremdeles meg, og jeg er vakker», avsluttet skuespillerinnen.

LES OGSÅ: Rumer Willis åpner seg om foreldrenes skilsmisse