Feiret morsdag med eksmannens elskerinne

Tidligere har Brandi Glanville vært rasende på kvinnen.

TIDLIGERE FIENDER: Da Glanville var gift med Cibrian, skal han ha vært utro med reality-stjernen Scheana Marie. Nylig feiret Glanville og Marie morsdag sammen. Foto: All Over Press
TIDLIGERE FIENDER: Da Glanville var gift med Cibrian, skal han ha vært utro med reality-stjernen Scheana Marie. Nylig feiret Glanville og Marie morsdag sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da «The Real Housewifes of Beverly Hills»-stjernen Brandi Glanville stilte opp på lunsj med kollega og venn Lisa Vanderpump på den amerikanske morsdagen, fikk hun seg litt av en overraskelse.

Det var Vanderpumps datter, Pandora, som arrangerte festen for moren. På gjestelisten var også reality-stjernen Scheana Marie.

Marie ble for alvor kjent da hun tidligere stod frem og fortalte at hun hadde hatt sex med Eddie Cibrian, da han fortsatt var gift med Glanville.

Temperaturen mellom Glanville og Marie var derfor svært het tidligere, og Glanville har rast mot reality-stjernen i media.

På morsdagen var stemningen imidlertid god de to eks-fiendene imellom, og nettstedet RadarOnline.com skriver at Brandi og Scheana til og med stilte opp på et bilde sammen.

Cibrian er nå gift med sangstjernen LeAnn Rimes, som nylig forsnakket seg om at hun var gravid. Representantene hennes slo like etter tilbake med kontrabeskjeden om at hun ikke venter barn likevel.

LES OGSÅ: Angret på baby-avsløring
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer