Kim Kardashian og Tristan Thompson:

Feiret med søsterens eks

- En inspirerende Friendsgiving-middag.

REALITYSTJERNE: Kim Kardashian er kjent for sin lange karriere som realitystjerne. Hun har også etablert seg som en av verdens største influensere og bedriftseiere. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/ NTB
REALITYSTJERNE: Kim Kardashian er kjent for sin lange karriere som realitystjerne. Hun har også etablert seg som en av verdens største influensere og bedriftseiere. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange amerikanere samlet seg rundt middagsbordet for å feire Thanksgiving, eller høsttakkefest på norsk, forirge uke. Realitystjernen Kim Kardashian (42) var selvfølgelig intet unntak.

På TikTok-kontoen Kardashian deler med sin eldste datter, North West (9), samt Instagram-kontoene til de berømte søstrene, kunne man se den storslåtte feiringen.

Middag i fengsel

Fansen merket seg imidlertid at Kardashian hadde samlet seg til middag med en annen, uventet, gjeng i forkant av familiefeiringen.

Kardashian hadde nemlig en gruppe fengselsinnsatte, samt søsterens ekskjæreste Tristan Thompson (31), til bords. Thompson var lenge i et forhold med Khloé Kardashian (38).

I et innlegg delt på Kardashians Instagram-konto, kunne man se flere fengselsinnsatte, Thompson og Kardashian samlet rundt bordet i Camp Kilpatrick-fengselet.

«Denne uken har Tristan og jeg samlet oss for en inspirerende vennehøstakkefest-middag med de unge innsatte på Camp Killpatrick», skrev hun til innlegget.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Drømmer og aspirasjoner

Kardashian delte også litt om de unge innsatte hun ble kjent med og hvordan de endret seg under fengselsoppholdet.

«Mange av disse mennene er under utdanning og har gjort store forandringer i livene sine. Jeg elsket å gå rundt bordet og høre om drømmene og aspirasjonene deres».

Thompson delte samme bilder på sin Insatgram-konto, med beskrivelsen:

«Jeg vil takke Kim Kardashian og de unge mennene på Camp Kilpatrick for å inkludere meg i deres feiring … Disse unge mennene har valgt å gå i en positiv retning for å skape endring. Jeg er takknemlig for denne erfaringen. God høsttakkefest».

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Turbulent forhold

Tristan Thompson, også kjent under det spesielle kallenavnet «Tristan tredje trimester Thompson», er ekskjæresten og faren til de to barna til Khloé Kardashian.

Kallenavnet fikk han etter at han var utro både mot sin tidligere partner Jordan Craig og Kardashian-søsteren, da de begge var i det tredje trimesteren av graviditetene.

Thompson har sørget for mye tabloid omtale med utroskapsryktene, som konstant svirret rundt han i løpet av forholdet til Kardashian-søsteren.

Ifølge ET Online ble av-og-på forholdet til Kardashian og Thompson kraftig påvirket av ryktene.

- De konstante ryktene om utroskap var vanskelige for Khloé, hevder kilden overfor ET Online, og peker på det som en av grunnene til at forholdet tok slutt.

LES OGSÅ: Dette vil hun at barnebarnet skal hete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer