Feiret med sexy dans

En lettkledd Rihanna stjal showet på Barbados. Se bildene!

AMBASSADØR: Den sexy popstjernen har blitt utnevnt som ambassadør i hjemlandet Barbados - og ser ut til å ta oppgaven med stor glede. Foto: All Over Press
AMBASSADØR: Den sexy popstjernen har blitt utnevnt som ambassadør i hjemlandet Barbados - og ser ut til å ta oppgaven med stor glede. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Rihannas karnevalshow nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
«Rude Boy»-sangerinnen Rihanna fikk ellevill jubel fra de øvrige tilskuerne, da hun i helgen stjal showet under den årlige karnevalsparaden i hjemlandet Barbados.

Rihanna var iført en rød kreasjon som overlot lite til fantasien. Da en av deltakerne i karnevalsparaden bad opp til sexy dans var ikke popstjernen sen å be, og vrikket entusiastisk på den veldreide kroppen.

I juni i år ble den bajanske skjønnheten utnevnt til offentlig Barbados-ambassadør, og det ser ut som at hun stortrives med den første uoffisielle representasjonsoppgaven.

- Mitt hjem, mitt land, mitt folk... Barbados!!, twitret stjernen da hun ankom øya i forrige uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det er slutt mellom oss 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer