TAKKNEMLIG: Mariah Carey feiret thanksgiving sammen med ektemannen Nick Cannon og barna Moroccan og Monroe og delte familielykken på Instagram.  Foto: Mariah Carey/Instagram
TAKKNEMLIG: Mariah Carey feiret thanksgiving sammen med ektemannen Nick Cannon og barna Moroccan og Monroe og delte familielykken på Instagram. Foto: Mariah Carey/InstagramVis mer

Feiret med familien - og fansen

Mariah Carey delte familielykken på Instagram.

SEOGHØR.NO: På scenen er hun en ekte popdiva, men på hjemmebane er Mariah Carey (43) en mykere og mer familievennlig kvinne.

Torsdag kveld feiret hun Thanksgiving, sammen med ektemannen Nick Cannon (33) og sine to barn Monroe og Moroccan (2).

Familien på fire spiste den tradisjonelle kalkun-middagen, og Mariah viste sine husmorlige evner da hun bakte pecan-pai.

Carey er svært aktiv på sosiale medier og har delt bilder av barna fra dagen de ble født. Selvsagt delte også Mariah bilder av thanksgiving-feiringen med fansen på sin Instagram-profil.

TRADISJONELL FEIRING: Mariah og Nick feiret thankgsgiving med et godt måltid og familiehygge.  Foto: Mariah Carey/Instagram
TRADISJONELL FEIRING: Mariah og Nick feiret thankgsgiving med et godt måltid og familiehygge. Foto: Mariah Carey/Instagram Vis mer

- Som å jobbe med Satan

Endelig kunne Mariah senke skuldrene sammen med familien etter en krevende tid på jobben. Carey var en av dommerne i «American Idol» og kranglet stadig med meddommer Nicki Minaj.

- Det var som å jobbe med Satan, sier Carey i et nytt intervju med radiokanalen Hot 97 ifølge Contactmusic.com.

Carey forteller at hun takket ja til å være dommer i realitykonkurransen fordi hun trodde det kom til å bli en morsom opplevelse. Det fant sangeren fort ut at det ikke kom til å bli da hun og Minaj begynte å krangle.

- Helt ærlig, jeg hatet det. Jeg trodde det kun skulle være tre personer i dommerpanelet, men det var ikke sannheten. Jeg visste at Randy Jackson skulle være der. Jeg har kjent han lenge. Han pleide å spille bass for meg. Men så var Nicki der også. Det var som å gå på jobb med Satan hver eneste dag, forteller sangeren.

- Jeg overdriver litt. Det påvirket meg ikke så mye, men jeg var veldig skuffet, fortsetter Carey.

LES OGSÅ: Sjokkerte med dyp kløft