Feiret med eks-kona i USA

Sondre Lerche poserte sammen med eks-kona Mona Fastvold på rød løper under Sundance-festivalen.

PROFESJONELT SAMARBEID: Sondre Lerche og Mona Fastvold fortsatte samarbeidet med filmen «Søvngjengeren», selv om de to gikk hvert til sitt.  Her er de avbildet på «Mission Impossible: Ghost Protocol»-premieren i fjor, sammen med skuespiller Gitte Witt (t.h). 
 Foto: Stella Pictures
PROFESJONELT SAMARBEID: Sondre Lerche og Mona Fastvold fortsatte samarbeidet med filmen «Søvngjengeren», selv om de to gikk hvert til sitt. Her er de avbildet på «Mission Impossible: Ghost Protocol»-premieren i fjor, sammen med skuespiller Gitte Witt (t.h). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I høst ble det kjent at Sondre Lerche (31) og kona Mona Fastvold (32) går hvert til sitt etter åtte års ekteskap. Paret, som delte leilighet i New York, flyttet fra hverandre i august og mens Sondre pendler mellom Oslo og New York bor Mona i Paris.

Lerche har siden funnet lykken med bloggeren Linnéa Myhre (22).

Eksene har fortsatt kontakt og profesjonelt har de to et godt samarbeid.

Mandag hadde Monas film «Søvngjengeren» premiere under Sundance-festivalen i Utah. Filmmusikken er det Sondre som står for og eksene dro begge til Sundance og poserte sammen på den røde løperen.

Sundance er en av USAs største filmfestivaler og arrangeres av regissør og skuespiller Robert Redford i Utah. Fokuset er på mindre filmer som ikke er produsert av de store studioene og hvert år strømmer noen av Hollywoods største stjerner til festivalen som ble arrangert første gang i 1973.

Sondre delte bildet med sine følgere på Instagram.

- Posing for Sleepwalker with cast, cinematographer, producers and director before the lights go out and the film premieres at Sundance in mere minutes, skrev Lerche.

Annonserte selv bruddet

I oktober annonserte Sondre og Mona selv bruddet på Facebook, og skrev at de fortsatt var venner og at bruddet skjedde «uten bitterhet eller svik».

«Vi kommer fortsatt til å holde kontakten, privat og profesjonelt, nå først gjennom Monas debut som regissør i The Sleepwalker, som har premiere denne vinteren, og vi vil fortsette å følge og støtte hverandre med kjærlighet og entusiasme, som venner»

 

LES OGSÅ: Linnéa ventet i The Voice-kulissene

 

 
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer