FAMILIEKOS: Katherine Heigl og datteren Naleigh feiret bursdagene sine sammen med skuepsillerinnens søster og nyfødte datter. Foto: All Over Press
FAMILIEKOS: Katherine Heigl og datteren Naleigh feiret bursdagene sine sammen med skuepsillerinnens søster og nyfødte datter. Foto: All Over PressVis mer

Feiret med adoptivdatteren

"Grey's Anatomy"-stjernen tok med lille Naleigh på familiefeiring.

SEHER.NO: I slutten av september ble det kjent at "Grey's Anatomy"-stjernen Katherine Heigl (31) og ektemannen Josh Kelley hadde adoptert en liten jente fra Sør-Korea. 

Jenta som har fått navnet Naleigh har spesielle behov, og derfor skal adopsjonsprosessen ha gått svært fort.

Mandag fylte den lille jenta 1 år og tirsdag fyller Heigl 31 år. Derfor benyttet familien anledningen til å feire i helgen sammen med Heigls søster, Meg, som også nylig ble mor, skriver Celebrity-babies.com.

Katherine og ektemannen, som giftet seg i 2007, har lenge drømt om en familieforøkelse, og i høst gikk altså drømmen i oppfyllelse.

- Jeg har alltid planlagt å adoptere. Jeg er ferdig med hele tanken påå ha egne barn. Det virker ikke moro i det hele tatt. Jeg tror ikke det er nødvendig å gå gjennom hele den greia, uttalte skuespillerinnen i september til National Enquirer.

Vibelønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.

LES OGSÅ: - Nå blir hun mamma