Kim Kardashian:

Feiret Khloé med sjelden hilsen

Delte overraskende bilde etter striden med Tristan Thompson.

HYLLET KHLOE: I anledning 34-årsdagen til Khloé Kardashian (t.h.) onsdag, overrasket storesøster Kim Kardashian West med en svært personlig gratulasjon på Instagram. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Kardashian Beauty/AFP/ NTB scanpix
HYLLET KHLOE: I anledning 34-årsdagen til Khloé Kardashian (t.h.) onsdag, overrasket storesøster Kim Kardashian West med en svært personlig gratulasjon på Instagram. Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Kardashian Beauty/AFP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært noen turbulente måneder for den nybakte mammaen Khloé Kardashian (34).

Kun dager før fødselen til datteren True (2 md.) i april, ble kjæresten og basketballstjernen Tristan Thompson (27) fersket i å være utro mot reality-kjendisen.

Hendelsen, som ble filmet og lagt ut på internett, sørget for et voldsomt oppstyr både i pressen og på sosiale medier.

Det begynte dessuten å svirre rykter om en isfront mellom Khloé og henholdsvis storesøsteren Kim (37) og moren Kris Jenner (62), som følge av at de to sistnevnte har uttalt seg offentlig om utroskapsskandalen.

ACTION OG INTRIGER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, gir deg de siste snakkisene fra Hollywood den siste uken i april! Stikkord: «Avengers», Kardashian-krangel og bruddrykter ... Vis mer

Avlivet isfront-rykter

Nå kan det imidlertid virke som om det meste er fryd og gammen innad i den omdiskuterte reality-familien.

I anledning Khloé Kardashians 34-årsdag onsdag denne uken, valgte nemlig Kim Kardashian West å hylle lillesøsteren - som skal ha tilgitt Tristan - med en svært hjertevarm hilsen.

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram-kontoen sin, som følges av over 113 millioner brukere. Der roste hun blant annet styrken søsteren har vist den siste tiden:

- Gratulerer med dagen til en av mine favorittsjeler på denne planeten! Dette året har du vist en styrke lik ingen andre. Jeg beundrer deg for at du alltid følger hjertet ditt. Jeg elsker å se deg som mamma og kan ikke vente på årene som kommer. La oss feire deg i dag! Elsker deg til evigheten!

Delte første kusine-bilde

I tillegg til å avlive ryktene om at det er en isfront mellom henne og Khloé, vekket Instagram-innlegget oppsikt av en helt annen grunn.

Ved siden av den personlige gratulasjonen publiserte nemlig trebarnsmoren det aller første offentlige fellesbildet av sin yngste datter, Chicago West (5 md.), og Khloés førstefødte, som er Chicagos kusine.

På det søte familiebildet sitter Kim og Khloé sammen i en sofa, mens Khloé sitter med sjarmtrollene True og Chicago på fanget.

Kim er for øvrig fortsatt utstyrt med de noe kontroversielle fulani-flettene hun har fått kritikk for tidligere, senest på MTV Movie & TV Awards for et par uker siden, på bildet. Dette tyder på at bildet er minst noen dager gammelt.

Saken fortsetter nedenfor.

Begravde stridsøksen

Det kan også virke som om Kim har valgt å benytte lillesøsterens bursdag som en passende anledning til å begrave stridsøksen med Tristan.

Da 37-åringen gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i april, la hun ikke mye imellom da samtalen kom inn på utroskapen til Khloés kjæreste.

- Stakkars Khloé ... Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive det, utover at det er helt på trynet. Vi heiet virkelig på Khloé alle sammen, og det gjør vi fortsatt. Hun er så sterk, og hun gjør så godt hun kan. Det er bare en veldig trist situasjon, sa Kim den gang.

I et intervju hos «Live with Kelly and Ryan» noen uker senere, antydet Kim at Tristan hadde blokkert henne på Instagram på grunn av intervjuet hos Ellen.

Det ble også hevdet at det var så amper stemning mellom Kim og Tristan under Khloés fødsel, at førstnevnte spyttet på ham inne på fødestua.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

Nå ser det altså likevel ut til at det er relativt god stemning mellom de to. People skriver nemlig at både Kim og Tristan var til stede under Khloés bursdagsfeiring, og at de to tullet og lo sammen på Kims Instagram Story.

Der bekreftet Kim dessuten at Tristan virkelig hadde blokkert henne på bildedelingstjenesten, og utfordret basketballstjernen til å få en slutt på dette der og da:

GOD STEMNING: Kim, Tristan og Khloé dukket opp sammen på førstnevntes Instagram Story i anledning Khloés 34-årsfeiring onsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram
GOD STEMNING: Kim, Tristan og Khloé dukket opp sammen på førstnevntes Instagram Story i anledning Khloés 34-årsfeiring onsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- OK, folkens, hva synes dere? Det er Khloés bursdag, bør jeg spørre denne fyren om å fjerne blokkeringen av meg?

- Siden det er Khloés bursdag, er det bare rett og rimelig. Jeg skjønner hva du mener, svarte Tristan, mens en leende Khloé stod bak ham.

- Var det et «ja»? kom det spørrende fra Kim, fulgt av en bekreftelse fra Tristan.

Ros fra mamma Kris

Også Kardashian-søstrenes mor og manager Kris gratulerte Khloé med dagen med et personlig Instagram-innlegg. I teksten, som var fulgt av et barnebilde av Khloé sammen med moren, kom Kris med mange lovord om datteren.

Som nevnt har det også svirret rykter om at Khloé har vært rasende på moren sin i kjølvannet av utroskapsskandalen, men gratulasjonen fra Kris er uansett svært overstrømmende:

- Vakker, smart, snill og den sterkeste personen jeg kjenner, du forbauser meg hver eneste dag. Du er virkelig en engel på jord, min skjønne, og jeg er så stolt av deg. Du bringer latter og kjærlighet til alle rundt deg, skriver hun blant annet.

I innlegget understreker Kris Jenner også at hun elsker å se Khloé sammen med lille True.

Saken fortsetter nedenfor.Brøt endelig tausheten

Khloé Kardashians 34-årsdag kom for øvrig kun et par dager etter at hun selv omtalte Tristan Thompsons utroskap for første gang. Det gjorde hun i et innlegg på Twitter, som svar til en kritisk fan.

«Du har ingen kjennskap til hva som foregår i mitt hjem, eller den store jobben med gjenoppbygging som behøvdes for å leve sammen. Jeg er stolt av min styrke», skrev hun blant annet i svaret til brukeren «Queen Persia».

VANSKELIG TID: Tristan Thompson og Khloé Kardashian, her avbildet i West Hollywood i fjor, ser ut til å ha gått videre sammen etter utroskapsskandalen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
VANSKELIG TID: Tristan Thompson og Khloé Kardashian, her avbildet i West Hollywood i fjor, ser ut til å ha gått videre sammen etter utroskapsskandalen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Forrige uke valgte dessuten Tristan å dele sitt første Instagram-bilde sammen med datteren True.

Delingen av bildet kom etter at Tristan, som også har sønnen Prince Thompson (1) med den amerikanske modellen Jordan Craig, har opplevd mye hets i sosiale medier som følge av utroskapen.

LES OGSÅ: - Han er ikke ute etter et seriøst forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer