Kanye West fylte 40 år:

Feiret Kanyes 40-årsdag med millionfest på Bahamas

Se Kardashian-familiens hilsener til jubilanten!

STOR DAG: Kanye West fikk masse oppmerksomhet og kjærlighet da han fylte år. Her avbildet med kona Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix
STOR DAG: Kanye West fikk masse oppmerksomhet og kjærlighet da han fylte år. Her avbildet med kona Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Torsdag 8. juni fylte rapperen Kanye West 40 år, og den store dagen ble feiret på tropiske Bahamas, ifølge The Sun.

Gratulasjonene lot heller ikke vente på seg, og den berømte Kardashian-familien sparte ikke på kruttet da de skulle gratulere artisten med dagen.

Kanyes kone, Kim Kardashian (36), delte et bilde av duoen som angivelig er tatt for noen år siden.

«Gratulerer med dagen, kjære, jeg elsker deg så høyt! Du inspirerer meg hver eneste dag til å bli en bedre person. Jeg er så takknemlig for deg», skrev realitystjernen til bildet.

Ifølge Elle skal også Kim ha leid en hel øy på Bahamas for å feire ektemannen, der hun skal ha flydd ned flere familiemedlemmer for å delta på festlighetene.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy Birthday babe I love you so much! You inspire me every day to be a better person! I'm so grateful for you ❤️

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- En vakker sjel

Også svigermor Kris Jenner (61) tok seg tid til å rette oppmerksomheten mot Kanye på bursdagen, og delte en rørende hilsen på Instagram.

«Gratulerer med dagen min sønn, Kanye West. Du er en fantastisk far, en fantastisk sønn, en fantastisk bror og en vakker sjel som jeg elsker så høyt. Du bringer så mye glede og er en stor inspirasjon for oss alle. Vi er velsignet over å ha deg i livene våre. Jeg håper du har den mest utrolige dagen fylt med kjærlighet», skrev 61-åringen til en bildeserie med svigersønnen.

Saken fortsetter nedenfor.

Kourtney Kardashian (38), Kanyes svigerinne, skrev en kort og hyggelig hilsen til rapperen, der hun påpekte at familien ikke ville vært den samme uten ham.

Bildet er angivelig tatt fra en familieferie, der Kanye er midtpunktet i blinkskuddet.

Saken fortsetter under bildet.

happy birthday Kanye...la familia wouldn't be the same without you.

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Svindyr feiring

Feiringen av Kanye West på Bahamas skal ha gått over fire dager. Ifølge Travel + Leisure skal de ha punget ut svimlende to millioner kroner for leie av Baker's Bay Golf and Oceans Club på Abaco-øyene.

I tillegg kostet det familien tre millioner kroner for å leie av fire privatfly for å frakte dem til øya.

- Det var en gøyal helg for familien. Alle hang ved bassenget og barna lekte på stranda og bygget sandslott, sier en kilde til Elle.

Kim selv har delt flere bilder fra turen på Instagram, selv om flere kilder hevder overfor nettstedet at regelen for turen var å holde seg unna sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

cheers!

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

I know Cindy drinks this so I'm in!!! #Casamigos

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Paret har nemlig lagt en tung tid bak seg, som har ført til at «Gold Digger»-sangeren har holdt en relativt lav profil den siste tiden.

Etter at kona Kim Kardashian ble brutalt angrepet og ranet i Paris i oktober, ble Kanye innlagt på sykehuset i en hel uke. Årsaken skal ha vært utmattelse.

Årets feiring ble derfor mer avslappet enn tidligere år. For to år siden leide Kim hele Staples Center i Los Angeles, der en rekke kjente stjerner møtte opp for å spille basketballkamp med bursdagsbarnet.

Artistene John Legend og Justin Bieber var noen av dem, ifølge Entertainment Tonight.

FAMILIELYKKE: Kanye og Kim har vært gift siden 2014. De har barna Saint (1) og North (3) sammen. Foto: NTB scanpix
FAMILIELYKKE: Kanye og Kim har vært gift siden 2014. De har barna Saint (1) og North (3) sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik legger hun Rob Kardashian bak seg