Nina Dobrev og Shaun White:

- Feiret jul sammen med sin nye kjæreste

Duoen har tatt forholdet et steg videre.

LYKKELIG: Det har i lang tid versert rykter om at Nina Dobrev har fått seg kjendiskjæreste. Foto: Jason Merritt/Radarpics/Shutterstock/NTB
LYKKELIG: Det har i lang tid versert rykter om at Nina Dobrev har fått seg kjendiskjæreste. Foto: Jason Merritt/Radarpics/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I vår begynte ryktene for alvor å svirre om at Hollywood-stjernen Nina Dobrev (31) hadde funnet lykken med snowboardlegenden Shaun White (34).

Duoen skal ha begynt å date allerede i februar, men prøvde lenge å holde romansen skjult. Etter flere måneder med spekulasjoner valgte de i mai derimot å snu på flisa ved å fyre opp under kjærlighetsryktene.

Da delte nemlig «The Vampire Diaries»-skuespilleren et bilde av seg selv på Instagram, hvor hun har over 21 millioner følgere, der hun klipper håret på idrettshelten.

Matchende nisseluer

Gjennom sommeren og høsten har har Dobrev og White fortsatt å gi små hint til fansen i sosiale medier om at de er et par, men de har likevel verken bekreftet eller avkreftet et forhold.

Nå melder People at duoen feiret julen sammen.

Nettstedet skriver at stjerneparet har tatt et steg videre i forholdet ved å feire sin første julehøytid som kjærester.

OL-vinneren har også delt en Instagram-post, som inkluderer et søtt bilde av ham og Dobrev med matchende nisseluer.

«Gledelig jul», har White skrevet som tekst.

Bildekarusellen har fått over 58 000 likerklikk, og i kommentarfeltet er det flere som nevner forholdet hans til Nina Dobrev.

- Du og Nina utgjør det søteste paret noensinne, skriver en bruker.

- Er det NINA jeg ser? undres det.

- Er Nina kjæresten din? spør en annen.

Tidligere denne måneden postet Dobrev et bilde av seg selv hvor hun sitter på skuldrene til 34-åringen.

«Fang meg hvis du klarer», lyder bildeteksten.

Også her har en rekke fans og kjendiser kommentert rundt forholdet deres.

- Dere er så søte, skriver «Twilight»-stjernen Ashley Greene (33).

- Søtinger, deler kjendisstylisten Rachel Zoe (52) etterfulgt av fire røde hjerter.

- Det beste paret, mener en fan.

- Kan dere ikke snart bekrefte forholdet, trygler en annen.

UKJENT FORTID: I lørdagens episode av «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

«Omgitt av kjærlighet»

Men det er ikke bare julaften de to har feiret sammen. I slutten av november var det nemlig Thanksgiving, en av de aller viktigste familiesammenkomstene i USA, og også denne høytiden tilbrakte paret under samme tak.

- Jeg er så takknemlig for å være omgitt av så mye kjærlighet! Å bli eldre og å se familien min bli større og større har vært helt utrolig. Håper alle har hatt en fantastisk Thanksgiving, delte White sammen med en bildekarusell hvor familiemedlemmer og Nina Dobrev var å se.

Ifølge US Weekly begynte ryktene mellom de to å florere allerede i februar, da de begge delte bilder fra en tur i Sør-Afrika på sine respektive Instagram-profiler. Om lag en måned senere ble duoen også observert på en sykkeltur sammen i Malibu.

- Nina og Shaun er betatt av hverandre og dater. De nyter tiden sammen og prøver å lære og kjenne hverandre bedre, fortalte en kilde til US Weekly, og la til:

- Nina liker virkelig Shaun. De ler mye sammen og begge synes at hverandre er morsomme.

I sommer ble de også avbildet i het omfavnelse på badeferie til Mexico, og i september hyllet skuespilleren Shaun i en post på Instagram da han fylte 34 år.

Nina Dobrev har gjort stor suksess med tv-serien «The Vampire Diaries», hvor hun spilte rollen som Elena Gilbert. Hun har også vært å se i filmer som «Chloe», «Degrassi goes Hollywood» og «The Perks of Being A Wallflower».

Shaun White har hele tre gullmedaljer fra Olympiske vinterleker. Han har også 23 medaljer fra X Games, hvor 15 av dem er gullmedaljer. Av flere blir han nok sett på som en av tidenes beste konkurransekjørere.

LES OGSÅ: Fikk barn med sin 19 år yngre kone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer