Wayne og Coleen Rooney:

Feiret jul sammen etter det turbulente året

Den voksende familien tilbringer tid sammen.

GJENFORENT: Wayne og Coleen Rooney feiret julen sammen etter noen turbulente måneder. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Pa Photos
GJENFORENT: Wayne og Coleen Rooney feiret julen sammen etter noen turbulente måneder. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert

(Dagbladet): Ekteskapet til Wayne Rooney (32) og kona Coleen Rooney (31) har vært gjennom hardt vær, etter at det tidligere i år ble kjent at han hadde blitt arrestert for fyllekjøring.

Men de siste ukene har mye tydet på at de har funnet tilbake til hverandre. Coleen har nemlig begynt å bruke gifteringen igjen, og første juledag delte hun et bilde sammen med ektemannen på Instagram.

De ser begge svært lykkelige ut, sammen med sine tre sønner, Kai (8), Kit (1) og Klay (4).

- Julen 2017, har hun skrevet under bildet.

Flere følgere har kommentert at de ønsker den voksende familien, som snart ønsker sitt fjerde barn velkommen, alt godt.

Christmas 2017!!! ❤️

Et innlegg delt av Coleen Rooney (@coleen_rooney)

De par siste månedene har det vært mye skriverier i britiske tabloidaviser om ekteparet, men det var først i slutten av november at Coleen valgte å bryte tausheten om dramaet. Det gjorde hun i et innlegg på Facebook.

I Facebook-innlegget avslørte 31-åringen at duoen har tilbrakt tid hver for seg, og at hun ikke skal late som at ting ikke har skjedd.

- Noen har syntes veldig synd på meg, men vær så snill og ikke gjør det. Jeg setter pris på at dere bryr dere, men jeg er en sterk person. Jeg synes ikke synd på meg selv. Noen synes sikkert at jeg er dum fordi jeg fortsatt står i ekteskapet mitt. Jeg er ikke dum. Jeg kjenner meg selv best, og dette er noe jeg vil prøve å jobbe med. ​

- Jeg elsker Wayne, det gjør jeg. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ikke forsøkt å få det til å fungere. Jeg vet at jeg kan få det fint alene, med bare meg og barna, men jeg vil ikke leve sånn. Jeg vil prøve å fortsette ekteskapet vårt og leve som en familie, skrev hun.

VENTER BARN: Wayne og Coleen Rooney venter sitt fjerde barn sammen. Her var ekteparet på ferie tidligere i år. Foto: Splash News
VENTER BARN: Wayne og Coleen Rooney venter sitt fjerde barn sammen. Her var ekteparet på ferie tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer

Åpnet seg

Wayne har vært taus siden han ble arrestert for fyllekjøring med en kvinne i bilen i september, men snakket ut i et intervju med talkSPORT tidligere denne måneden.

- Jeg skjønte med en gang at jeg hadde gjort en idiotisk feil og måtte ta konsekvensene av det, forklarte han og la til at han «har sviktet barna».

- Det er ikke noe moro. Jeg har barn. Det er ikke noe moro for dem å oppleve dette. Jeg prøver å lære av feilene mine, noe jeg også føler at jeg gjør.

Fyllekjøringen gikk ikke helt konsekvensfritt for seg. Han ble nemlig fratatt førerkortet i to år og dømt til 120 timers samfunnstjeneste.

TI ÅR: Neste år er det ti år siden Wayne og Coleen ble smidd i hymens lenker. Dette bildet er fra 2008. Foto: Pa Photos
TI ÅR: Neste år er det ti år siden Wayne og Coleen ble smidd i hymens lenker. Dette bildet er fra 2008. Foto: Pa Photos Vis mer

​​Innimellom slagene som fotballspiller, må han fullføre samfunnstjenesten. Det skjer blant vanskeligstilte voksne i Macclesfield i Chesire.

- Jeg har kommet halvveis. Det var ikke noe jeg tenkte at jeg skulle gjøre. Jeg har barn hjemme. Og når du har en fridag, ønsker du å slappe av, sa han og fortsatte:

- Men jeg har virkelig hatt glede av å gjøre dette. Jeg har jobbet med voksne som har lærevansker. Det skjer i et hagesenter. Helt ærlig så liker jeg det. Det er et sted jeg vil holde kontakten med også når samfunnstjenesten er over.

LES OGSÅ: Avslører hvor langt hun er på vei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer