Feiret jul med kona - og ekskona

Etter å ha vært et par i 20 år, feiret Nils Ole Oftebro og Anette Hoff julaften for første gang som gift.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det profilerte skuespillerparet Nils Ole Oftebro (68) og Anette Hoff (51) feiret julen for første gang som ektepar. Men de som trodde at den ble feiret stille og rolig, tar skammelig feil.

- Det som var fint denne julen var at min nåværende kone og min ekskone for første gang feiret jul sammen med alle barna. Det var den mest strålende gaven jeg har fått etter bryllupsgaven. Det var veldig hyggelig, sier Oftebro til Seoghør.no.

Nils Ole og Anette, som har sønnen Jonas Hoff Oftebro (16) sammen, giftet seg i fjor etter 20 år som kjærester. Oftebros ekskone er journalisten Kaja Korsvold.

Den anerkjente skuespilleren har premiere på forestillingen «Diktator mot dikter» på Nationalteateret førstkommende lørdag, hvor han spiller Josef Stalin.

Oftebro forteller at det ikke er så stor forskjell på å være gift etter at de hadde vært sammen i 20 år før, men én ting merker han forskjell på.

- Jeg merker at Anette gnir seg mer i hendene når hun ser hvor mye leiligheten øker i verdi. Før vi giftet oss var den jo bare min, spøker Oftebro og ler.

LES OGSÅ: Får støtte etter dialektslakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer