Feiret jul med a-ha og halvnakne nisser

Paris Hilton ringer julen inn med rød Ferrari, kjendisvenner og mannlige modeller.

SEXY POSERING: Paris Hilton tok imot kjendisgjestene mens hun satt på sin nye røde Ferrari i innkjørselen til luksushjemmet i Beverly Hills.  Foto: All Over Press
SEXY POSERING: Paris Hilton tok imot kjendisgjestene mens hun satt på sin nye røde Ferrari i innkjørselen til luksushjemmet i Beverly Hills. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sosietetsjenta Paris Hilton (30) feirer ikke jul helt som alle andre. Onsdag arrangerte den styrtrike arvingen julefest i sin luksusvilla til 35 millioner i Beverly Hills.

- Det tok av! Vi hadde det så gøy, skriver arvingen på Twitter.

30-åringen hadde ikke spart på noe og hadde laget et enormt dansegulv i hagen. På gjestelisten var kjente navn som søsteren Nicky Hilton, Prison Break-stjernen Amaury Nolasco og Playboy-modell og TV-stjerne Holly Madison.

Paris er kjent som en ekte partyprinsesse og hadde leid inn flere DJ-er og pyntet det enorme huset sitt med overdådig juledekorasjoner. Halvnakne mannlige modeller utkledd som nisser gikk rundt og serverte drinker.

Kveldens platespinner DJ Afrojack avslører på sin Twitter-side at de spilte norsk musikk på festen.

- Det var en syk natt! Høydepunktet var da vi spilte a-has «Take on me», skriver han.

Også Hiltons partyvenner ble imponert.

- Jeg har fortsatt ikke kommet meg, Paris hadde den beste festen noensinne! Skriver en venn på stjernens Twitter-profil.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Han tittet inn i Paris Hiltons hjem 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer