Feiret jul i landet der Facebook er forbudt

Mark Zuckerberg tok med kjæresten på juleferie til Vietnam.

<strong>RIK:</strong> Zuckerberg kan smile hele veien til banken. Han er nemlig god for flere milliarder kroner. Foto: All Over Press
RIK: Zuckerberg kan smile hele veien til banken. Han er nemlig god for flere milliarder kroner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mark Zuckerberg (27) har tjent seg søkkrik som grunnlegger av Facebook, og hører inn under den gjeve kategorien «mangemilliardær under fylte 30».

I juleferien tok han med seg kjæresten, kinesisk-amerikanske Priscilla Chan (27), til Vietnam - hvor Facebook faktisk er forbudt. Paret ferierte sammen med venner, og Zuckerberg ble første juledag observert på ryggen til en bøffel i det vietnamesiske høyfjellet.

Zuckerberg og Chan ble kjent da de begge studerte på Harvard, og i 2005, bare året etter at Facebook ble etablert, tilbød han henne en jobb for det sosiale mediet. Hun har siden tatt ham med til Kina, hvor det har blitt spekulert i om de sammen har jobbet for å få Facebook tillatt på det kinesiske markedet.

Kanskje Zuckerberg fikk anledning til å promotere nettopp Facebook under juleferien i det kommunistiske landet?
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fridde til sin norske kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer